tiistai 5. elokuuta 2014

PK pitkästä aikaa

Kyllä on PK-lajitkin kivoja. Päätin lopettaa kuumuudesta valittamisen ja helteistä välittämisen, ja elää normaalisti. Helteet jatkuvat, mutta niin jatkuu elämäkin. Maanantaina hakuiltiin Lean & Hinnin, Seijan & Polan ja Annin & Lennun kanssa. Rata kulki jyrkkää alamäkeä ja jyrkästi takaisin ylös (kun ei helteestä valiteta). Viirulla oli ukkoja kolme: 1. vasen takakulma, 2. oikealla rinnettä alaspäin, 3. tyhjä rotkon pohjalla ja 4. heitto pakenevalle ukolle. Kahdella ekalla otin Viirun sivulle ja vapautin maalimiehen palkattavaksi. Alkaa sujua! Viimeisellä ukko palkkasi kymmenen haukun jälkeen. Viipo oli taitava :)

Hakupaikka oli kaikin tavoin mahtava: oli lampi uimapaikkoineen ja mustikoita. Lopuksi tietenkin uitiin ja kierrettiin yksi Välilammista.

Tiistaina oli Hilkan ohjaama jälkitreeni. Katja tallasi Pikille jäljen, jossa oli nami joka neljännellä askeleella ja yksi kulma. Piki teki taas aika tarkkaa työtä, vaikka keli oli rutikuiva. Kulmankin selvitti. Aluksi veti mutta sitten pääsi oikeaan moodiin. Hyvä Piki!

Esineitäkin otettiin. Tallattiin kapea ja pitkä esineruutu. Esineet jäivät metsään - mutta onneksi vain omat esineet kassissa puun oksaan, ja onneksi Katja löysi ne ja otti talteen.

Viirulla oli kolme vierasta esinettä, joista kaksi oli takakulmissa. Aluksi etsi pitkään ja toi kauemman kulman käsineen. Lähellä olleen rillikotelon toi nopeasti. Hyvä Viiru!

Hetki ulkoiltiin vielä Kirin, Valon ja Unnan kanssa. Mietin, lähteäkö Lukkorannantien uimarannalle, mutta sinne pöllysi niin paljon autoja, että ranta oli varmaan tupaten täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti