tiistai 26. elokuuta 2014

Onko jätkiä näkynyt?

Maanantaina Pikin kynsi ei enää vuotanut, mutta Pikseli sai kuitenkin viettää koko päivän kotona. Varmuuden vuoksi, ettei vuoto ala uudelleen kuten edellisenä päivänä. Jospa tiistaina pääsisi pentumiittiin ennen agilitytreenejä.

Viirun hakuharkoissa oltiin vaihteeksi Siprissä, kivaa. Halusin kisanomaisen treenin, mutta meitä oli liian vähän - vaikka edellisenä päivänä olisin kysellyt täydennystä siltä varalta. Ja nyt loppukauden ovat maanantaiharkat kokonaan epävarmat. 

Kisanomaista oli kuitenkin se, että ukkoja oli kolme enkä tiennyt, missä ne luurasivat.

Viirulla oli harvinaista holtittomuutta. Olinko itse kisafiiliksissä? Viiru varasti ekalle ukolle, kiersi ukon vauhdilla ja palasi takaisin. Lähetin uudelleen, Viiru alkoi haukkua, mutta lopetti ja juoksi minua vastaan hieman puolen välin jälkeen. Mentiin yhdessä keskilinjalle ja lähetin kolmannen kerran. Sitten meni ok. Oikeasti tämä ukko olisi ollut menetetty eikä tulosta olisi tullut. Loppu meni hyvin - paitsi että oikeasti olisi pitänyt lähettää toiselle puolelle useammin, nyt jäi aluetta tutkimatta. Bonuksena Viiru sai kuitenkin etsiä takakulmasta kolmannenkin ukon yliheittona toisen puolen tyhjän jälkeen.

Tiistaina alkuillasta kiirehdittiin pentumiittiin tuttujen mukavien poikien kanssa. Viirukin pääsi kanavan rantaan juoksemaan bc Gustin ja kelpie Rion kanssa, vaikka se on ärsyttävä neitsytkuningatar-pirttihirmu, joka ei antaisi Pikin leikkiä muiden kanssa. Välillä Viiru kulki remmissä, että Piki sai riekkua poikien kanssa isosiskon häiritsemättä. Kiva lenkki, Pikillä oli omanikäistä seuraa, ja koirat pääsivät uimaankin!

Kun pääsimme hallille, kävi ilmi, että Pikin treeniryhmään ei muita tulekaan. Höh! Mutta aina voi tottistella :) Viiru teki hienot eteenmenot hallin kentällä, liikkeestä istumisia (yritin opetella omaa äänensävyä), noutoja sekä luoksetuloja (Viiru osasi taas!) Hallissa totesin, että Viiru osaakin keppikulmia, pitää kokeilla kisoissakin. Pikiä palkkasin hyppyjen hakemisesta. Lopuksi Piki alkoi ymmärtää.

Vähän kuin vapaailta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti