lauantai 17. maaliskuuta 2018

Kiipee

Eilisestä unohtui päivitellä Pikin sosiaalista palkkautumista: kun Piki sai käydä kapulaa esittelemässä ihasteleville Heidille ja Kaisulle, kapulasta tuli wubbaa rakkaampi. On se niin herttainen otus.

Tänään treenattiin juoksareita Arran kanssa, Piki puomia ja Viiru A:ta. Kumpikin teki kaksi settiä. Pikille oli vaikea saada tasaista, kovaa vauhtia, kun jostain syystä putkesta oli vaikea hakeutua puomille. Vai häiritsivätkö muut lähellä olevat esteet? Useammin pitäisi treenata.

Tiina kuvasi ja editoi. Kiitos!Pikille selitin autosta saakka, että mennään puomia tekemään. Keskellä kenttää oli keinu, jolle irtonainen Piki irtosi. Tuloksena oli Pikin ensimmäinen keinu ja ensimmäinen lentokeinu. Keinuun olemme tutustuneet joskus ammoin, mutta puomitreenin aikana sinne päin ei ole katsottukaan. Ajatukseni oli olla varovainen keinun kanssa, ettei herkkä Piki vain tule epävarmaksi ja -luuloiseksi. Mutta nytpä voimme kiittää Pikin sosiaalista palkkautuvuutta ja toimintakykyä :) Ei tuntunut missään.

Koe-eläin Viiru juoksi A:ta hieman kontaktipinnan yläpuolella olevan ponnarin avustuksella. Kontaktille osumiseen vaikuttaa vedätyksen aste ja ponnarin läsnäolo. Saatiin yksi onnistuminen ilman ponnaria ja ilman vedätystä, ja siihen lopetettiin. Toisen setin videossa näkyvät osumat paremmin.


Välillä käytiin Arran kanssa lenkillä Leinosenlammen jäällä, ja sitten vielä ehdittiin kolmistaan pikatreenit ennen seuraavia hallivarauksia.

Arra ihmettelee pöljäkkeitä. Mitä se tekee äitille?

Piki osaa kepit ilman ohjureita helpoissa olosuhteissa. Vauhti on videolla hidas, koska Palleroinen ihmettelee, miksi seison sivussa puhelin kädessä ja päästelen outoja ääniä. Kuvauksen jälkeen hetsasin niin, että Piki rynni kesken keppien palkalle, ja sitä sitten korjaltiin :)
 Viiru harjoitteli ruutuun keskittymistä lelulla ja ilman. Juostiin ruutuun kilpaa. Viiru voitti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti