lauantai 24. maaliskuuta 2018

Helpolla tavalla onnistuneet treenit

Olipas tänään onnistuneet treenit! Ei sillä tavalla onnistuneet, että opimme virheistä ja epäonnistumisista ja menemme eteenpäin, vaan sillä tavalla, että kaikki meni kerralla oikein. Joskus voi tuudittautua tyytyväisyyteen.

Piki teki neljä-viisi suoraa puomia, josta sai jatkaa mutkaputkeen. Ensimmäistä kertaa palkka ei tullut heti puomin jälkeen. Ekaa toistoa lukuunottamatta vauhti oli hyvä, samoin kontakti. Toisessa setissä Piki pujotteli keppejä ilman ohjureita. Uskalsin ottaa aloituksen putken kautta, ja Piki osasi hakeutua pujottelemaan vähän vaikeammastakin kulmasta. Ja mikä hämmentävintä: Piki sääteli itse vauhdin niin, että se taipui myös kakkosväliin (putki oli aika kaukana kepeistä).

Kuvituskuvana on perhepotretti aussieagilitysta Kuopiosta maaliskuun alusta. Ehkä saamme reissusta kuvia vielä lisääkin.

Viiru, Arra ja Pubi (kuva: Marjut Köylijärvi)

Viirun kanssa katsottiin, missä asennossa tähdet ja auringonpilkut ovat A:n suhteen tänään. Samassa kuin viimeksi: ponnarin kanssa voi vedättää, ilman ponnaria pitää hipsutella lähellä. Vedätysmatkaa pitäisi lisätä milli kerrallaan, sanoi Tiina. Viiru juoksi myös yhden täydellisen (meidän asteikollamme) pysäytyspuomin hyvin selkeälle kosketusaslustalle. Kyse ei ehkä olekaan kontaktien suhteen tähdistä eikä auringonpilkuista, vaan ihan maallisista kontrolloitavissa olevista jutuista.

Viirun toinen setti oli ruutuun fokusointia ja sinne  kilpajuoksua lelulle tai kosketusalustalle. Viiru voitti kyllä taas. Eilen treenikaveri kehotti minua lähtemään ruutuun Pikin kanssa samaan aikaan ja kirittämään Pikseliä rinnalla. En ihan ehtinyt.

Tänään oli samaan aikaan hallissa junnuagilitya, ja piti ihan kysyä, häiritseekö heitä, kun huudan, kailotan ja kehun niin kovaa. Ei kuulemma. Ja vielä iltalenkillä kaveri koirineenkin totteli, kun karjaisin viattomienkiusaaja-Viirulle.

Ensi viikolla onkin hiljainen viikko ja valmistaudumme pääsiäiseen ja perinteisiin mämmikarkeloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti