maanantai 19. helmikuuta 2018

Snookeria

Seurakaveri koulutti Snookeria WAO-kisamatkansa rahoittamiseksi. Hyvän tarkoituksen vuoksi läksimme koulutukseen kaikki kolme. Kylläpä olikin vekkulia :) Täällä on selostusta lajista ja karsinnoista.


Loppuradan putkesta 2 lähtien kaikki suorittivat samalla tavoin, mutta alkuradan sai suunnitella itse. Joka toisen esteen piti olla punainen hyppy. Mentiin Viirun ja Pikin kanssa ensin helpoin ja vähiten pisteitä tuottava variaatio (näkyy kohta videolla). Kokeiltiin myös 7-sarjahyppyversiota, josta sai enemmän pisteitä, ja Viirun kanssa yritettiin myös kaksilla kepeillä. Siitä saisi eniten pisteitä, mutta emme päässeet ihanneaikaan.

Molemmilla koirilla oli hurjan hauskaa. Mitäpä kaikkia keppejäkään pujottelemaan, miettii Piki.


Korjattiin kepit:


Taas paistoi aurinko ja oli lumoavan kaunista. Aamulla käytiin Vinjan kanssa lenkillä ja ihailtiin Pyhäselän jäätä ja saaria. Snookerin jälkeen viimeisillä voimillamme löntysteltiin Leinosenlammen jäällä. Voisi vain olla ulkona.

Iloitsin jo: ei oksennusta. Maanantai-iltana Viiru sitten haukkasi iltalenkillä lunta ja oksensi heti perään. Uhmattiin kohtaloa ja kokeiltiin kotona nose workia ekaa kertaa. Money for nothing! kiljaisivat tytöt. Helppoa ja hauskaa. Piilotin eukalyptuksen hajuisen jätskirasian. Seuraavaksi piti erotella hajuinen ja ei-hajuinen laatikko, Lopuksi kokeilin vielä pienen magneetillisen hajurasian piilottamista (koiraporttiin ja metalliseen lampunjalkaan). Koittaisit ihminen keksiä jotain vähän haasteellista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti