perjantai 16. helmikuuta 2018

Nyt jännittää

Nyt jännittää, oksentaako Viiru. Toistuuko viikonlopun ja vapaapäivien kirous? Viikolla yritin rikkoa rutiineja, kävimme esimerkiksi iltaisin vain remmilenkeillä kaduilla, kun yleensä lenkkeilemme koirat vapaina lähimetsissä. Eipähän Viiru ainakaan päässyt haukkaisemaan mitään ei-toivottuja herkkuja. Ruokana on ollut sika-nautajauhelihaa tai jauhettua naudanmahaa. Nameja ei juuri ole tarjoiltu, paitsi hieman kuivattua lihalevyä.

Tänään kuitenkin mentiin tokotreeneihin. Viirulla viilattiin perusasentoa ja harjoiteltiin ohjatun suuntia. Viiru meni minne halusi (herkullisempien namien suuntaan) ohjauksesta huolimatta. Saatiin kuitenkin onnistumisiakin, ja kokonaisen liikkeen pysähtyminen oli kuulemma hieno. Piki harjoitteli kuuntelemista häiriössä ja ohjatun suuntia. Kiva, kun joku kuuntelee. Piki menee aina sinne, minne osoitan.

Viikonlopuksi olisi tiedossa kaikkea kivaa, mm. Snooker-treenit. Kunhan Viiru nyt paranisi. Heidi, Eeva ja Sirkku ovat jakaneet kokemuksiaan ja neuvoneet vaivojaan säästämättä. Kiitos siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti