perjantai 9. helmikuuta 2018

Riemua ja vaivoja

Torstain agilityssa teimme itsenäisellä kerralla Iran koulutuksen rataa. Ja voi sitä Pikin riemua jälleen. Mä juoksen putkesta putkeen ihan tuulispäänä, kattokaa miten kovaa! Rata oli omiaan myös Viirulle. Saatiin lelun avulla myös pimeään putkeen ohjaus puomin takaa leijeröiden onnistumaan kummankin kanssa. Kivaa! Käytiin Arran kanssa lämppälenkillä; nyt ei Viiru kurmottanut lapsosta yhtään :)

Viirun kanssa yritettiin selvitä mahdollisimman vähillä treeninamuilla myös perjantain tokossa. Kunhan ei oma selkä ole kipeä niin voi leikkiä mahavaivaisen kanssa... Varovasti leikkien selkä vain vetreytyi. Monilla koirilla on lelupalkka: kunhan ne saavat lelun ne juoksevat innoissaan sen kanssa ja mätkivät itseään sillä pallolla päähän. Pikillä ja Viirulla on kummallakin leikkipalkka: se taistelu, heittely ja vuorovaikutus on se juttu. Pikistä kaikkein kivointa ovat lelun "pakenemisyritykset", jotka se melkein aina saa estettyä.

Tynkätokotreeneissä eukkoset tekivät mm. ohjatun suuntia patukoilla. Pikin kanssa livahdettiin myös keppitreeniin. Piki osasi myös ilman ohjureita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti