lauantai 2. toukokuuta 2015

Vappua!

Etsi kuvasta kaksi koiraa.

Vappuviikon alku toivuttiin edellisestä Super Bowl -viikonlopusta. Ihan tosissaan väsyttää niin, että tänäänkin päätin pitää ihan lorvailupäivän. Kun herää kymmeneltä ja loivin liikkein suorittaa aamu- ja päivätoimet, voi käydä niin, että lähes myöhästyy rataantutustumisesta 14.45.


Miks mun kaulaan on kiedottu tämmöisiä ihme naruja?
Nykyään tuntuu kaikissa kisoissa olevan kisat säkäluokittain ja/tai maksit ensin. Tänään oli mukavat vanhanaikaiset kisat kisa-, ei säkäluokkajärjestyksessä. Mukavasti aikaa kävelyttää koiria, hengailla Pikin kanssa radan vierellä, jutustella, juoda pullakahvit, katsella muiden suorituksia. Mutta maksit olivat taas ensin. Vaikka miten yritän kytätä radanrakennusta ja opetella esteiden järjestyksen etukäteen, viiden minuutin rataantutustuminen on minulle kolmosissa vielä liian vähän, varsinkin jos startataan alkupäässä. En ehdi oppia rataa, päättää ohjauksia enkä ainakaan oppia niitä. Voisinkohan saada pitemmän rataantutustumisen? Mitäs vielä syyttäisin? Koiraa ei ainakaan voi syyttää.

Salme Mujusen radat olivat erilaisia. Mutta ei voi ratojakaan syyttää. Huomenna on onneksi aamusta makkaransyöntikilpailu ennen agilitykisoja. Siellä voimme onnistua ja sijoittua neljän parhaan joukkoon :)

Vappuaaton aurinkoiset
Vappuaatto alkoi ja jatkui rankalla räntä- ja vesisateella. Iltapäiväksi selkeni. Illan agilitytreeneihin ei tullut muita, joten mekin Viirun kanssa tyydyimme keppien ja kontaktien muistutteluun. Ennen aksatreeniä tokoilimme kevyesti hallilla Jatsin ja Hipan sekä Toman kanssa. Suski Korrin ohjeet tuntuivat toimivan. Sitten mökille!

Vappupäivänä ajelimme Kiteelle tapaamaan Pikin kasvattajaa ja sukulaisia: Seenaa, Noolaa ja  Lakua. Ihanat ojat! Voi sitä riemun ja pusuttelun määrää, minkä kasvattaja tyttärineen sai aikaa Pikissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti