perjantai 22. toukokuuta 2015

Tehtiin historiaa

Keskiviikkona hakuiltiin ja porukkalenkkeiltiin, torstaina tehtiin historiaa ja porukkalenkkeiltiin, perjantaina ihan vain relattiin ja lenkkeiltiin.

Haussa oli kaksi aihetta (suorat pistot ja ilmaisut), ja kaksi oli ohjaajalle ja maalihenkilölle liikaa. Ukkoja oli kuusi. Osalla oli taputus apuna, osalla oli ukolle meno, osalla haltuunotto, osalle juoksin, osalle kävelin. Viimeisellä piti olla taputus - minkä unohdin - ja maalimiehen itsenäinen palkkaus haukusta - minkä maalimies unohti ja antoi suorapalkan. Se olikin ensimmäinen kerta ilmaisun aloittamisen jälkeen ;)

Seuraavalla kerralla jatketaan ennakoinnin kitkemistä ilmaisussa, suoria pistoja ja ohjaajan kokeenomaista käyttäytymistä keskilinjalla ja keskilinjalle käveltäessä.

Porukkalenkillä rentouduttiin Anin ja Utun sekä Ziggyn ja Puten seurassa.Torstaina tehtiin historiaa osallistumalla Viirun kanssa Sporttirekun ensimmäiseen koulutukseen. Ja erinomainen koulutus olikin. Tehtiin 30 esteen rata sellaisin ohjauksin, jotka eivät ihan ensimmäisinä (tai toisinakaan) tule mieleen. Kaikki muu saatiin sujumaan, paitsi sylkkäri takaisin tulosuuntaan. Hyvän mielen treeni ja hyvän mielen jäähdyttelylenkki Nuuskun, Rapsun ja Sisun kanssa.

Perjantaina oli kesä. Rentouduttiin kanavanrannassa. Kanava oli melkoisen tulvillaan vettä, ja kerran Viirulla oli vähän vaikeaa kivuta ylös vedestä jyrkkää töyrästä. Mikään muu kuin huolet ja murheet ei kuitenkaan ollut hukkumisvaarassa. Aurinko, rantasipi, kesä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti