torstai 28. toukokuuta 2015

Ilmaisu- ja keppikuuri

Keskiviikon hakutreenit olivat alueella, jossa viimeksi oltiin silloin, kun päätin kokeilla, haukkuisiko Viiru. Loppu onkin ollut historiaa. Huoh! Alue on myös oivallista marja- ja sienimaastoa. Korvasieniä löytyi Minnalle pussikaupalla. Pikillä oli tallaamisessa ihmeteltävänä kaksi outoa ääntä pitävää schipperkepoikaa. Loppulenkki käytiin sitten tavallisella yhden pikkuisen mustan sisältävällä porukalla.

Nyt oli ilmaisukuurin vähään aikaan viimeinen koitos. Kahdeksan ukkoa, joista joka toinen palkkasi niin, että en mennyt ukolle, kunhan hengailin jossain. Joka toinen ukko taas palkkasi, kun olin tullut lähelle, ja yksi näistä niin, että kutsuin Viirun perusasentoon. Ei virheitä! Hyvillä mielin voidaan nyt ottaa vähän kevyemmin: risteily-, pisto- ja etsimistreenejä. Viiru löysi ukot hyvin, mutta pistot eivät olleet kovin suoria.

Rata: Tuomas Haverila

Torstaina tuli tieto, että Viirun agilityryhmässä ei ole enää kouluttajaa. Olikohan kerran tähän mennessä nyt kesäkaudella. Onneksi Tuomas pelasti ja toi radan. Kokeiltiin harjoittelumielessä ohjauksia, joita en olisi muuten valinnut. Kepeille käännettiin ja tehtiin takaaleikkaus. Hypylle 6 takaakierto ja persjättö, sitten jenkkikäännös ja takaaleikkaus A:lle. Keinun jälkeiselle hypylle tehtiin (yritin tehdä) vastakäännös. Hyvin sujui, varsinkin omat vaihtoehdot ;) Yksittäisinä esteinä harjoiteltiin keppejä eri kulmista; puomi ja A juostiin kertaalleen.

Kesäsäässä käytiin pikkulenkki bc Brunon ja bc-pentu Zarcon kanssa. Elämä on aika mukavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti