tiistai 5. toukokuuta 2015

Kuvia kisoista, puolukoita, tottista

Jari Lukkarinen otti kuvia sunnuntain agilitykisoissa. Kuviin on linkki täällä. Kiitos kuvista!

Viiru odottelee radalle pääsyä.

Voi kun emäntä nyt muistaisi radan...

Hei, nyt mä tiedän, minne pitää mennä!

Korvat hulmuamaan!

Kuka eka? Huomaa ohjaajan uusi tarpeeksi iso pipo!
Tässä tapahtuu kohta hyvin harvinainen juttu: Viirulta putoaa rima... Miksi?

Siihen meni sekin nolla...

Maanantaina palauduttiin Jaamankankaalla. Tuolla päin Jamiskaa en ollutkaan käynyt aikoihin.

Herkullisia ylivuotisia puolukoitaTällä paikalla oltiin syyskuussa 2013: viimeistä kertaa Topia viihdyttämässä Heidin, Nuuskun ja Rapsun sekä Riitan, Zorron ja Elenan kanssa. Se on jäänyt mieleen.

Tiistaina oli taas Josepan ohjatut tottikset. Oltiin taas puoliksi aloittelijoita ja puoliksi kisaavia; toivottavasti kouluttajat eivät tykkää kyttyrää. Meille puoli tuntia per kirsu sopii hyvin. Piki teki seuraamista, tervehtimistä (ihmiset tervehtivät), jääviä. Viiru teki jääviä ja (vinon) luoksetulon. Kimppatreenin jälkeen tehtiin lelun kanssa luoksetuloja, jotka päättyivät suoraan eteen. Kentällä myös ammuttiin Viirun ollessa hommissa. Siitä ei seurannut ainakaan heti havaittavia ongelmia. Kyllä tottis on kivaa, kun seura on hyvää, aurinko paistaa ja koirat ovat tosissaan muttei vakavissaan :) Viirun treenissä oli henkilö+koiraryhmä - kivaa vaihtelua, joskin Viirulle pala kakkua.

2 kommenttia:

  1. Oi, minäkin muistan tuon kerran! Voi Topi <3

    VastaaPoista
  2. Topista on niin paljon mukavia muistoja, joissa Topsukka on lämmin, kuparinhohtoinen, kanelipullan tuoksuinen höpsö oma itsensä.

    VastaaPoista