sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Ei niin hyvä päivä kuin eilinen

Joan valmennusryhmä kokoontui ensimmäistä kertaa. Minulla mikään ei sujunut, vaikka asennoiduin tarmokkaasti. Erityisiä vaikeuksia tuottivat putken päät 5 ja 18. Ja muutenkin olin kuulemma koko ajan koiran edessä. Sivuttaisetäisyys kepeillä olikin taas vaikeaa.... Kun tein sokkarin ennen keinua (myöhässä siis varmaan), Viiru hyppäsi renkaan ja kehikon välistä. Valsseihin hidastus ja kokoaminen ei toiminut lainkaan. Okserin takarima oli 65 cm:ssa ja nappasi Viirua ensimmäisellä kerralla varpaille. Sitä piti sitten varoa ja jopa kiertää koko hökötys. Huoh, onneksi en ole taipuvainen epätoivoon vaipumiseen. Ja vuosi sitten oli paljon huonommin, kun oltiin Kuopion reissulla. Polvi oli niin kipeä, että oli vaikea kävellä. Nyt on askel kepoinen pitemmänkin treenin jälkeen ;)

Rata: Tuomas Haverila


Nyt on myös paheneva flunssa ja sieraimet täynnä kivituhkaa. Eikä video lataudu youtubeen... Mutta on kevään ensimmäinen päivä! Piki oli mukana ja tokoili hallissa ja juoksutti Viirua alku- ja loppulenkeillä. Ystävällinen koneenkuljettaja oli ajellut koirien ulkoilutusbaanan ilman latua.Kotipihalla ravisteltiin wubasta hallin pölyt.Välipalaksi popsi, popsi porkkanaa!
Latautuihan se videokin. Muistiin itselle: alkuperäisen kokoinen tiedosto on liian suuri, pitää pienentää. Kyseessä ei ole nolot ohjaajan pyörimiset agilityradalla, vaan koirakaruselli keväthangella. Tässä vaiheessa iltapäivää huimin vauhti oli jo hiipunut. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti