lauantai 15. maaliskuuta 2014

Motivaatiotreeniä

Koska maastokausi alkoi liian aikaisin, ohjaaja tarvitsee jo motivaatiotreeniä. Ja sitä myös sai. Koirillahan motivaation kanssa ei ole ongelmia.

Metsässä kuivalla kankaalla oli lähes lumetonta. Tollerien hakutreeneissä oli paimenkoirien joukossa pari tolleriakin. Viirulla oli neljä riehuvaa, pakenevaa ja houkuttelevaa ukkoa, jotka palkkasivat jo äänen avaamisesta. Pikillä oli yksi ukko, joka pakeni monta kertaa namujen kanssa. Lopuksi leikittiin. Ennen ja jälkeen treenin käppäiltiin Zorron ja Elenan kanssa. Kivaa!

Käväistiin  kotona. Tuleeko isäntä jo linturetkeltä?
Lisää kivaa! Hallilla Viiru kiersi siivekkeitä, välillä stopaten, välillä suoraan pallolle. Kapulan Viipo sai vaivoin ryöstettyä Annelin ja minun heittoleikistä - ja sitten vielä kesken noudon emäntä heitti pallonkin. Tylsempi väliohjelma oli eteenistuminen suoraan pituuden palikoiden avulla. Lopuksi vielä putkirallista lyhyenlyhyeeseen seuraamiseen. Piki teki mitä osasi: istui, kävi maate, tuli luokse, luopui toisista koirista. Ja sitten lisää kivaa: lenkille Vivven, Anin ja Utun kanssa.

Nyt on taas motivaatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti