perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kuraa!

Varsinkin tänään. Räntää, vettä, sohjoa yhdistettynä hallin kivituhkaan - kuraa!

Liityimme maaliskuuksi JoAn tokoryhmään, jossa on kouluttaja. Tänään aiheena olivat häiriöt. Viirun oli tarkoitus tehdä avoimen luokan luoksetulo häiriössä, mutta eihän sitä osata vielä kunnolla ilman häiriötäkään. Muistuteltiin mieleen kiertämällä ja stoppaamalla. Tuloksena hieno stoppi. Otettiin vielä lopuksi suora luoksetulo ja vauhtiluoksetulo. Vauhtia oli tarpeeksi.

Toisella kierroksella Piki pääsi hommiin. Ja se olikin hommissa ihan erilainen kuin hengaillessaan. Kuljimme hihnalla ja ilman henkilöiden joukossa, ja nopeasti Piki tajusi ottaa kontaktia kehu- ja lihapullanatustelupalkalla. Otettiin myös pari luoksetuloa lelulle. Hienoa!

Torstaina Viirun agilityssa Piki hengaili mukana. Viirun kanssa meillä oli ihan oma rata. Enkä juossut enkä ohjannut yhtään. Eikä kukaan loukkaantunut ;)

Rata: Jari Lukkarinen
Tehtiin 10-5-12-A-23-24-25-26-2-18-19 pätkissä. Puomille saatiin hieno vauhti, kun Jari oli palkkaamassa hypyn 19 takana. Ja vauhtia Viipo haki juoksemalla ensin kentän läpi lelun luota putkeen 2 ja siitä puomille. Keppejä tehtiin lelupalkalla lopussa, ja pari kertaa kokeiltiin vaikeaa kulmaa kosketusalustalla. Tosi hyvä treeni tämäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti