lauantai 25. tammikuuta 2014

Yökyläilyä, tokoa kalsareissa ja tuulihousuissa

... Ja koirat nakuina. Pikillä on tosi kova tekemismotivaatio: kun Viirun kanssa puuhastellaan portin takana, meinaa pikkuinen musta torpedo tulla portin läpi. Ja omat pikku harjoitukset Piki tekee tavattoman innokkaasti. Kaukojen ja kapulan noston  alkeita on tehty kummankin kanssa. 

Piki jäi kotiin tänään lauantaina, kun lähdimme Viirun tokokursille treenaamaan, tällä kertaa avoimen luokan liikkeitä. Kurssi on viikon kohokohta, juuri sitä, mitä juuri nyt tarvitsemme. Ja lämpimässä, kävelymatkan päässä. Hyvässä porukassa, erinomaisen kouluttajan vetämänä.

Kokeilimme avoimen luokan luoksetuloa ensimmäistä kertaa kokeenomaisesti. Paljon on matkaa siihen, miten haluan liikkeen suoritettavan - kasista kymppiin ;). Hyppyä on tehty monta kertaa avoimen tyyliin, joten nyt siirryimme kokeilemaan hyppynoutoa. Avoimen luokan nouto oli myös ohjelmassa. Aloin miettiä, että rauhallisen pitämisen kautta olen opettanut Viirulle väärän viretilan... ehkä kyse ei ole siitä, että Vaapula ei tykkää nostaa ja palauttaa. Se tuumaa, että homma pitää hoitaa mahdollisimman rauhallisesti. Mutta hyvää: Viiru haki vierasta eli Valo-siskon kapulaa.

Työmatkani ajan Viiru ja Piki olivat yökylässä torstaista perjantaihin, kumpikin ekaa kertaa, Viiru tosin syntymäkodissaan. Kiitos, Miimi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti