lauantai 18. tammikuuta 2014

Totellaan tai ei todellakaan

Kahdenkymmenen asteen pakkasen sijaan kylmyyttä oli vain runsaat kymmenen astetta. Ei tunnu missään. Silti oli ihanaa, että tokokurssi oli lämpimässä hallissa. Tämän kerran aiheena olivat vielä alokasluokan liikkeet. Hypyn teimme kuitenkin AVO-tyyliin, ja Maaritin mukaan se oli virheetön. Jee! Yksi liike osataan. Ja toinenkin aika hyvin. Paikkamakuussa jäin säätämään perusasentoa, ja silti Viiru laskeutui vinoon. Ekassa setissä kouluttaja koirineen häiriköi tekemällä noutoliikettä koirien ja ohjaajien välissä. Jotain hyötyä siitäkin, ettei Viiru ole kovin innokas kapulan hakija. Toinen setti oli 2 min ilman häiriötä. Menin vessaan piiloon. Palattiin koirien taa. Viiru ilmeisesti pysyi hyvin, toisen etutassun oli taittanut alleen. Sivullenousu tehtiin yksi kerrallaan, ei ongelmaa.

Viiru illalla kotona
Muutkin liikkeet menivät hyvin. Viiru myös erotti maahan ja seisomaan jäämisen. Seisomisessa ei ollut tarpeeksi kestoa siihen, että koiria käytiin yksi toisensa jälkeen korjailemassa yms. ennen kuin palattiin koirien luo.  Viipo kävi istumaan. Korjattiin. Kokeiltiin seuraamista kaksi askelta vasemmalle ja kaksi askelta taakse. Ei osattu, mutta kohta osataan.

Uusi karvalelu oli tosi mieluinen Viirulle, ja se tuntuu kestävältä :)

Iltapäivällä lenkkeiltiin Nuuskun, Rapsun ja Sisun kanssa.  Ihan valtavasti harmittaa, kun tällä kertaa  en malttanut pitää Viirua ensin kiinni ja puhutella kunnolla. Viiru meni kurmottamaan Sisua, ja siitä seurasi yleinen kaaos. Mitään eikä ketään sattunut, paitsi että joku kävi varastamassa taskustani namit ja levitteli ne ympäriinsä. Lenkillä myös hevosen kakka maistui taas kaikille (Viiru tottelee), mutta Sisu ja Piki eivät saaneet viriteltyä viimeksi hyvin alkanutta leikkiä. Jospa olisin ensi kerralla viisaampi. Huoh.
Piki illalla kotona.
Kotipihalla muisteltiin Viirun kanssa luoksetulon pysäytystä ja vauhtia. Hetken mielijohteesta huhkittiin vauhtinoutoja kahdella kapulalla ja kahdella koiralla. En tiedä, oliko hyödyllistä, mutta hauskaa ja hikistä oli! En heittänyt ketään leukaan. Piki nostaa ja kantaa isompaakin kapulaa hienosti. Nyt enää pitää päättää, miten tämän pilaan ;)

Loppuilta otettiinkin vielä rennommin:
Mikä siellä tuoksuu?
Pitsa! Frolic!
Ai miten niin ei saa edes katsoa?

4 kommenttia:

  1. Kohteliaasti kirjoitettu "joku kävi varastamassa taskustani namit…" :D Jokainen miun klaanin kanssa lenkkeillyt tietää, että joku = Rapsu, joka osaa käyttää kaaoksen omaksi hyödykseen ;)

    VastaaPoista
  2. Rapsu on oppivainen eläin, toisin kuin meikäläinen, jolla on aina namitaskut auki ja joka unohtaa puhutella oman koiransa.

    VastaaPoista
  3. Kerrankin tuli kännykällä ihan kivoja kuvia :)

    VastaaPoista