lauantai 4. tammikuuta 2014

Tehotytöt

Kauheesti väsyttää...
mutta kyllä paljon puuhattiinkin tänä lauantaina. Aamupäivällä Pikin pentukoulussa kerrattiin kotiläksy eli istuminen. Läksyä emme tienneet, koska olimme viimeksi poissa, mutta kyllähän Piki istahtaa osaa. Päivän aiheena oli hihnakäytös eli se, mitä meillä "yhdessä" tarkoittaa eli kuljetaan nätisti jossain suht koht lähellä. Piki katselee paljon muita mutta ottaa myös halukkaasti kontaktia ja seuraa mukana.  Väliaikaohjelmana leikittiin. Piki alkaa myös nostaa lelua.

Keskipäivällä mentiin Noljakkaan tapaamaan uusia kavereita, aussiepoikia Romi ja Pokka. Pokka syntyi heinäkuun lopulla Kiteellä ASCAn paimennuskisojen aikaan, ja Piki ja Pokka lienevät serkuksia. Touhut kävivät hyvin yksiin, lapset leikkivät, aikuiset metsästys-keräilivät ja ihmiset juttelivat.

Iltapäivällä treenasimme tokoa Annelin kanssa. Viirun ohjelmassa oli AVOn hyppy - Viipo palasi korkeankin hypyn takaa vaikka jäikin ihan hypyn taakse kököttämään. Ruudussa ei ollut nauhoja, mikä oli hämäävä uutuus. Teimme kaikki toistot lelulla. Hupailuna oli tarkoitus kiertää kahta siivekettä kahdeksikkona ja tehdä palkkauksia ja pysäytyksiä yllätyksellisesti. Vaatii vielä lisää irtoamista Viirulta ja koordinaatiota minulta. Mutta täytti tehtävänsä.

Piki päästettin suoraan putkeen nyt jo kauempaa. Välillä palkkasi Anneli, välillä minä. Myös muuten jatkettiin muihin ihmisiin tutustumista. Lopuksi käytiin lenkillä yhdessä, ja Utu ja Piki virittelivät leikkiä.

Perjantai-iltana Viirun fyssarilla Piki jo viihtyi Helin sylissä. Viirulla ei ole enää jumeja ja seuraava käynti sovittiin varattavaksi helmikuun loppuun.

Myös torstai-iltana Piki tapasi erilaisia ihmisiä ja koiria. Olimme saaneet lisää jäseniä Viirun aksaryhmään.

Teimme vaikeamman radan eli vaaleat neliöt (koska se rata numeroitiin).  Pätkissähän se meni. Kontaktit suht OK. Lopun serpentiini 21 - 26 oli minulle tosi vaikea, ja sitä pitää harjoitella toistekin. Kiva treeni ja hyvä ryhmä!

Torstaina oli alkanut paluu arkeen.
Meidät jätetään tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti