tiistai 14. tammikuuta 2014

Auringonpaistetta ja kuunloistetta

Hrrr, on kylmä, kun ehti tottua leutoon säähän. Liikkuessa on sopivan raikasta. Aurinko tai kuu paistaa, hanki kimmeltää ja hohtaa. Eilen oltiin Miimin luona Liperissä iltakahvilla ja kuutamokävelyllä. Kuu tosiaan valaisee, kun "valosaaste" puuttuu. Lumoavaa. Pikin mielestä Unski-mummilla oli syötävän hyviä leluja.

Sään on ennustettu vain kylmenevän. Mörkön vermeet ovat käymässä Pikille pieniksi, ja kävimme Pikselin kanssa ostamassa alennusmanttelin. Ettei loimen puutteessa tartte nyhjöttää kotona pakkasen pelossa. Tulikohan säästettyä? Ostin Viirulle karvaisen tokolelun, joka oli melkein samanhintainen kuin mantteli... Ja unohdin halpisrukkaseni kauppaan. Hyvä, että tuli ostettua lahja - hoksasin, että Viirulla on ylihuomenna synttäri. 

Piki on iso tyttö. Tänään kävimme tehosterokotuksilla, ja eläinlääkärin vaaka näytti 11,8 kg. Manttelinkin koko on n. 50 cm. Piki oli oikein reipasta ja sopuisaa tyttöä sekä Martinan luona että Mustissa ja Mirrissä.

Tokoa treenattiin sunnuntaina Annelin porukan kanssa, ja lopuksi käytiin kunnon lenkilläkin. Nuoriso-osastolla oli hauskaa, Utu välillä joutui odottelemaan lyhytjalkaisempia kumppaneitaan. Piki harjoitteli minuun keskittymistä, kun Ani ja Vivve treenasivat. Viiru teki jääviä peruuttamalla (minä peruutin, Viiru käveli kyllä eteenpäin), noutoa ja ruutua namikupilla+seisottamisella. Noudossa vauhtinouto eli vaihto leluun kesken palautuksen ei tosiaan pelittänyt. Miksi hakea kapula, kun lelun voi yrittää saada heti? Ruudussa seisottamisen ongelma oli se, että seisominen on nyt hieman hakusessa.

Kotipihalla  tänään uuden lelun innoittamina kokeilimme taas jääviä peruuttamalla, nyt myös istumista. Erehtymättömästi Viipo erotti kaikki :) Aloitettiin kapulan nostamisen naksuttelu - vaatii kärsivälisyyttä - kummaltakin.


3 kommenttia:

 1. Hei! Minä ostaisin tai vuokraisin Pikiltä pieneksi jääneen perintötakin, jos vain sen myyt tai vuokraat. Pentu tulee 1.2., joten vaikka ens viikon tai seuraavan viikon aksatreeneissä voisi tästä sopia. Tällä viikolla ei päästä tulemaan. Terkkuja! Tiia

  VastaaPoista
 2. Me emme tule ensi viikolla, joten katsotaan sitten kahden viikon kuluttua. Tuon Mörkön koko garderoobin näytille, niin voit lainata sieltä, mitä haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva!! Katsellaan sitten ens viikolla, nythän on niin kylmäkin ettei treenejä taida ollakaan.

   Poista