sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Hakukahvit

Loppiaisaattona oli leuto ja illasta sumuinen sää. Metsä oli lähes lumeton. Siis hakuilemaan heti aamupäivästä! Viiru ja Piki olivat tallaamassa. Sain myös tehdä kummankin koiran kanssa, kiitos ihanat treenikaverit :)

Pikin puuhailua ei tehty KVA-kiilto silmissä, vaan ajatuksena oli saada mukavia ihmiskontakteja varautuneelle pennulle. Lelulla kiusoitteleva ukko pakeni pienen matkaa, ja Piki sai syöksyä perään. Piki lähti kaikkien luokse ja leikki. Muistiin: hyvät lelut! Nyt unohdin parhaan piippaavan pehmiksen autoon. Homma pelitti just niin kuin toivoinkin.

Ei tainnut Viirunkaan hommissa olla KVA-hohtoa, mutta hienosti Viipo veti taas kerran. Ukkoja oli vain kaksi (kuin sain vähän niin kuin ylimääräisenä kaksi koiraa... ) pimeinä etukulmissa. Hyvät pistot. Ekalla maalimies palkkasi 40 haukun jälkeen (hyvin haukkua paukutti) ja tokalla kävelin vähän ohi ja annoin sitten luvan palkata. Ihan "siedettävävästi" haukkui tokallakin.

Hienon treenin kruunasivat Arjan pullakahvit ja kimppalenkki. Lenkillä juoksentelivat 3 bordercollieta, 2 belgiä, 4 aussia ja 1 schipperke. Mustan ja mustavalkoisen linjan rikkoi vain Viirun valoisa Valo-sisko (blue merle).

Siinäpä se päivän "valoisa" aika kuluikin.

2 kommenttia:

  1. Viia ei viilettänyt enää loppulenkillä mukana, mutta olihan se sitä ennen valoa tuomassa :)

    VastaaPoista