perjantai 19. huhtikuuta 2013

Pyöritystä

Keskiviikkona pyöri koira, torstaina minä.

Keskiviikkona Soilin radalla pääsin taas nauttimaan siitä, miten Viiru pyörii vauhdilla. Se on ihanaa. En tehnyt mitään kommervenkkejä välille 1 - 6. Pätkälle 16 - 20 rupesin ennen 19 hyppyä vääntämään jotain puolivalssin tapaista, minkä seurauksena en meinannut ehtiä hypyn 20 takaakiertoon. Parempi olisi vain ollut pyörittää riittävän kaukana ja huolellisesti.  Kepit 12 - 13 teimme erikseen. Samassa linjassa olevien hyppyjen sarja tehtiin välistävetona (9 - 10), slalomina (14 - 16) tai takaakiertoina (20 - 22). Vipstaaki on jo aika epeli.

Torstain Sanskun suunnitteleman radan kuvasi Suski. Aiheena oli vastakääntö, joka tehtiin hypyille 9 ja 16. Nehän sujuivat, paitsi että lopussa menin pyörälle päästäni, kun ensin oli takaakierto hypylle 13, sitten pakkovalssi hypylle 15 ja lopuksi vastakääntö 16-hypylle. 

Rallirata olikin sitten vain huimaa posotusta A:n kontaktille pysähtymistä lukuunottamatta. Viiruhan taas pyöri. Viimeisenä esteenä teimme hypyn 3 (ei 11). 

Hyvätunnelmaisen treenin kruunasi pimeässä kaatosateessa riekuttu "jäähdyttely"lenkki Mimo- ja Savu-shelttien (sheltti tuntuu olevan Viirun lempirotu) ja Solo-käppänän kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti