lauantai 13. huhtikuuta 2013

60 cm

On siis kevät, kuljen Pärnavaaran reunaa, tuuli ei tuule, mutta sade kyllä jaksaa... Kerrankin Pärnällä ei tuullut, mutta satoi sitäkin enemmän. Otin Topsukasta ja Viirusta kuvankin, kun ne kahlaavat pehmenneellä latupohjalla back-on-trackit sateensuojina, mutta onnistuin hävittämään kuvan "riemuitsevista" koirista. Tai oikeasti Viiru kyllä tykkäsi, kun leveillä tasaisilla prospekteilla sai kiitää k-o-v-a-a.

Viirun kanssa harjoiteltiin hieman paikkamakuuta ja seuraamista sekä parit toistot kepeille.
Tuomaan radasta Viiru teki kivat pätkät: 1 - 6 ja jatkoi suoraan loppusuoralla 16 - 20 (tai varmaan muutkin pätkät olivat tosi kivoja). Takaperinketjutin alun, ettei tulisi ohituksia kuten keskiviikkona, eikä tullutkaan. Viiru hyppeli kaikki hyppyesteet. Rimat olivat 60 cm:ssa, ja Viirun elämän ensimmäinen kuusikymppinen putosi. Ehkä myös viimeinen, ainakin treenin aikana muut rimat pysyivät kannattimillaan. Vitoshypyn ohjasin ihan tyhmästi pyörittämällä, siihen en yhtään keskittynyt, vaan loppusuoraan. Se menikin hienosti :) Hyppyjen 18 ja 19 väliin tein lentävän persjätön.

Topi kipitteli suunnilleen samat pätkät kuin Vipstaaki, ja lisäksi 8 - 9.

Onkohan tällä viikolla tullut treenattua vähän liikaa? Mikä lasketaan treenaamiseksi? Kuulemma treenikertojen määrän viikossa pitää vastata eläimen ikää vuosina. Viiru vielä menisi, mutta kuka jaksaa tohelon kanssa harjoitella kymmenen kertaa viikossa?

2 kommenttia:

  1. Voin kuvitella Topin riemun, kun se on laahustanut sohjossa kolttu yllään :-D

    VastaaPoista
  2. Niin, kyllä miettii, onko tässä mitään järkeä. Topille on vaikea vakuutella, että "kävely tekee sulle hyvää" tai "usko tai älä, tämä on minusta vielä tylsempää kuin sinusta".
    Perjantaina, kun lempparit Heidi namitaskuineen, Nuusku ja Rapsu - pennusta viis ;) - olivat mukana, Topi oli paljon reippaampi. Mikä tarkoittaa sitä, että sitä ei tarvinnut kiskoa perässä.

    VastaaPoista