perjantai 8. joulukuuta 2017

Tuulen ja tuiskun läpi tokoon

Eilen tein sen virheen, etten lähtenyt treeneihin, kun olin myöhässä ja väsytti. Niinpä koko illan väsytti ja harmitti ja ajatukset jumittivat. Tänään virhe ei toistunut. Läpi tuulen ja tuiskun karautimme Suskin tokotreeneihin. Treenien jälkeen elämä hymyili ja asiat tuntuivat luistavan.

Ensin Pikin häiriönä pörräsi kauko-ohjattava leluauto. Robotti-imuriin tottuneesta Pikistä kapine ei ollut kovinkaan kummoinen.

Evl:n hyppykiertohässäkkää treenattiin pari settiä per kirsu. Kun lähtöpaikka siirtyi jo melkoisesti hyppyjen taakse, Viiru alkoi poimia hyppyjä. Tässä vaiheessa olisi ehkä pitänyt helpottaa enemmän, ettei virheitä olisi tullut peräkkäin. Kapulat Viiru jätti rauhaan. Piki taisi edetä yhtä paljon kuin Viiru.


Piki saapui neljä vuotta sitten

Seuraamisessa tuli kummallakin varsinaista edistystä, Viirulla taaksepäin ja Pikillä eteenpäin. Viirun takaperin seuraamisessa Suski neuvoi hyödyntämään peru-käskyä, jota Viirulla olen käyttänyt edessäni peruuttamisessa. Tärkeää on saada pylly ylös, ja tuosta käskystä on sekin hyöty. Myös neliöseuraamisesta olisi hyötyä, mutta siinä minun pitää opetella koreografia ensin itse. Kotiläksy.

Pikin kontakti on nyt kunnossa, eikä oikeasta paikasta saa tinkiä - seilaaminen pois.Yhden-kahden askeleen pätkiä. Askelsiirtymiä eri suuntiin. Lopussa voi vaikka auttaa oikeaan paikkaan ensin kädellä, seuraavissa toistoissa poistaa avun. Aloitukseen ei tarvita apua. Olennaista on palkasta luopuminen, jonka Piki jo vähän alkaa osata. Kotiläksyksi tämä.

Kuva: Sirkku Kouki

Piki-elämämme alkoi neljä vuotta sitten. Piki Pullero Pallero saapui kotiin 8.12.2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti