keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivänä

Suomi100-itsenäisyyspäivänä ulkoiltiin mökiltä ja saunottiin kotona. Illan hämärtyessä ehdittin vielä juoksukontaktitreeneihin malamuuttien kanssa. Tulikohan tehtyä oikein? Pikin onnistumisprosentti maksipöydällä lepäävien puomin palasten kanssa oli edelleenkin noin sata, joten siirryimme oikealle puomille. Olikohan Piki ikinä ennen ollut puomilla? Kaksi kertaa Piki hyppäsi ylösmenolta pois, sitten mentiin yhdessä namien kanssa. Kerta riitti, ja sitten Pikseli jo juoksi puomin ilman apuja. Nyt eivät kaikki toistot olleet onnistumisia - tai sitten minulla oli liian tiukka kriteeri. Ehkä noin 75 %. Katsotaan, miten ensi kerralla sujuu. Keppejä tehtiin myös muutama kerta. Nyt homma toimii, vaikka ei ole palkkausapulaista.

Ensin pyrytti lunta...

Piki kokeili tokosta saatua kotiläksyä: evl:n hyppykiertohässäkän alkeita. Pikseli ei jaksa montaa kertaa innostua kiertämisestä. Viiru ei piitannut hypyistä, kunnes pakka hieman levisi jo yhden kapulan tuomisesta kauas hyppyjen ja lähetyspaikan taakse. Pienen ajatustyön ja edellisen treenin muistelun jälkeen Viirulle oli kuitenkin selvää, miten kannattaa toimia.

... sitten aurinko sai Suomi100-värit esille
Viiru nautiskeli mökiltä jääneen grillimakkaran metallikapulan pitelyn lomassa. Tällaisenkin herkun seurassa kapula on edelleenkin ällöttävä. Nyt ei ollut yhtään teippiä. Pitäisikö vain teippiä poistaa ihan vähitellen, ihan milli kerrallaan? Kapulaa voi pitää ja kantaakin hetken, mutta nostaminen tuntuu ylivoimaisen vaikeaa. Nyt saisivat lukijat antaa hyviä neuvoja - tai vaikka huonojakin, nekin ovat varmaan omia yrityksiä parempia.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti