perjantai 22. joulukuuta 2017

Joulu tulee

Tällainen porukka oli viisi vuotta sitten jouluna. Topin ja Mörkön viimeinen joulu, Mörkön viimeiset elinpäivät. (Facebook syöttää näitä muistoja.)


Viidessä vuodessa tyttösistä on kasvanut eukkosia. Päivänsäteet, Susu kohta 9 v, ja Viiru kohta 7 v, poseeraavat tänään lenkillä.


Piki tuli pari kuukautta Topin lähdön jälkeen. Pikissä yhdistyy Topin arkuus Mörkön toimintakykyyn. Ja paljon muuta.

Joulumuori matkaan jo käy.

Viirulla alkoi juoksu, enkä ottanut sitä mukaan torstain itsenäiseen agilitytreeniin. Pikillä sujuivat kepit ja juoksupuomi hyvin; juoksenneltiin myös helppoja vauhtipätkiä. Kivaa!

Aatonaatonaaton ohjatussa tokotreenissä tehtiin ruutua ja kiertämistä. Viiru sai kotiläksyksi nopeaa pysähtymista ja seisomisen kestoa häiriössä; kuuntelemista: vaikka palkka odottaa ruudun takana, pitää pysähtyä; oikean paikan harjoittelua kosketusalustan avulla. Pikin kanssa voisi myös harjoitella pysähtymistä, vaikka palkka odottaa ruudun takana - tai eihän Pikin kanssa ole oikeastaan edes harjoiteltu pysähtymistä, vain oikeaa paikkaa. Kiertämisessä pitäisi kummallakin olla parempi palkka - tai ehkä kaikessa pitäisi olla parempi palkka. Lopuksi leikittiin erityisesti Pikin kanssa ihan kunnolla ja jätettiin lelu ruutuun. Jospa pitäisi Viirulle olla kaikessa namut ja namualustat, ja Pikin kanssa pitäisi leikkiä aina ihan kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti