sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Lisää kuulumisia

Nautittiin aurinkoisesta säästä mökillä. Poimittiin vähän karpaloita. Ne olivat turhan vaikeita syötäviä koirille, joten Viiru lähinnä makoili ja kieriskeli sammalmättäillä survoen pehmenneitä marjoja.Karpalosurvimessa alkaa olla melkoisesti ylimääräistä massaa ja pinta-alaa.Mahakuva taas, ja Piki linssiluteena. Viirun vauhti on jo hidastanut, mutta tänään se pitkästä aikaa leikki Pikin kanssa.


Pikillä oli estekurssia. Maksirenkaan alle piti vielä kasata rojua, ettei Piki pujahtanut ali. Pussi ei ole Piksulle vaikea este. Kepit edistyivät taas vähän: kolme keppiä, kahdet ohjurit, eikä kovin montaa yliloikkaa.

En jaksa raahata kotipihalle miljoonan kilon painoisia, nivelistä jäykistyneitä kujakeppejä. Ostin Puuilosta kahdellakympillä muoviset kepit. Huomenna kokeillaan, onko niistä mihinkään edes alkuopetuksessa. Jospa malttaisin naksutella. Agility Pikin kanssa on hauskaa ja palkitsevaa.

Olen tehnyt muutakin outoa: Ostin Pikille markettinappuloita. Nämä papanat sijoittuivat Kuluttaja-lehden testissä hyvin; testivoittaja Orijen on kuusi kertaa kalliimpaa. Arkipäivisin Piki syö lihaa ja vihanneksia, mutta viikonloppuisin kuivamuonaa. Aina aamuisin mitallinen Arthroflexia ja lohiöljyä. Ehkä ostan sitten seuraavaksi Orijenia tai jotain muuta eläinkaupan ruokaa - mutta tuskin Hillsiä, jota Piki on tähän saakka syönyt. (Hillsin nappulat tulivat testissä kolmanneksi viimeiselle sijalle.) Ja vielä koiriin liittymätöntä outoa: olen katsonut joka kerta Vain elämää -ohjelman, ja tällä kertaa kommentoin esityksiä Facebookissa. Kaikkeen sitä taipuu, kun ylittää rajojaan.

Pikille ei tule pentuja, eikä sitä viedä luonnetestiin. Minusta Pikseli näytti jo MH-kuvauksessa, mikä se on naisiaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti