lauantai 8. lokakuuta 2016

Kuulumisia

Viiru voi hyvin, ja maha kasvaa edelleen nopeasti. Viiru lenkkeilee reippaasti ja tokoilee iloisesti. Lähinnä on lenkkeilyyn panostettu :) Väsyttää kyllä paljon enemmän. Maanantaina käytiin näyttäytymässä Miimille, ja Pikillekin oli Viia rallauskaverina pellolla. Viiru siirtyi kolmeen ateriaan päivässä, mikä on tiinehtijän mielestä hieno ja asiaankuuluva korjaus.

Pikin agilityn talvitreeniryhmä alkoi. Kyllä Piksutin on hyvä! Minä sen sijaan en, CCC unohtui heti. Miten sitä koiraa kerkiää katsoa, kun itsellä on niin kiire? Edistyttiin hieman keppien ohjureilla. Pitänee kaivaa kujat varastosta?

Käytiin yhden rally-tokoradan (x 2) kokemuksella pyynnöstä selittämässä ALO-luokkaa kiinnostuneelle, ja samalla Piki teki muutamia kylttejä. Yksi meiltä puuttuu, ja sen mukana kaikki: seuraaminen.

Tänään oli tyttösillä jännää nuuskuteltavaa, kun palasin pennunhakureissulta. Sain olla seurustelu-upseerina noutamassa Pikin velipuolta Savon sydämeen.

Muisteltiin Topia. Syntymä 2002 ja kuolema 2013 sattuivat tälle viikolla.  Topsukka olisi täyttänyt 14 vuotta. Nenään leijuu Topin tuoksu. Koirat ja koiraharrastus tuoksuvat paitsi kivituhkalta, taskulämpimiltä broilerpyöryköiltä ja tassuhieltä, myös kanelipullalta ja tuoreilta koivunlehdiltä. Ainakin Topi tuoksui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti