tiistai 23. lokakuuta 2012

Terveet ja sairaat

Viirun tokotreenissä tehtiin luoksetuloa. Ensin kerran tavallinen, ja sitten haettiin lisää vauhtia. Viiru vapautettiin kesken luoksetulon lussupallon perään. Jee, se oli kivaa! Kokeiltiin liikkeestä seisomista ja maahanmenoa. Lopuksi oli ryhmäpaikkamakuu ja vielä lopummaksi lähdettiin lenkille Sannan ja Edyn kanssa.

Mörkö ja Topi kävivät kumpikin lääkärissä, Mörkö Sirkun kanssa Kivuttomalla ja Topi minun kanssani Martinan luona. Mörkö ei ollut tullut huonommaksi, pikemminkin paremmaksi. Dieetistä on ollut hyötyä. Tämä oli hyvä uutinen. Topin uutiset eivät olleet hyviä, tai eivät ne olleet uutisia vaan vanhasia. Johan sen tiedettiin. Martina oli sitä mieltä, että Topi saa olla koko loppuelämänsä kortisonikuurilla. Aluksi annos on 20 mg Prednisolonia aamuin illoin sekä antibiootti kerran vuorokaudessa. Pesua ja Betadinea sekä huolellista kuivausta.

Topin pylly on nyt kipeä, kipeämpi kuin aikaisemmin. Jälkiviisaasti voi sanoa, että olisi pitänyt pyytää kipulääkettäkin. Onneksi löysin vanhan kaulurin pengottuani koko vaatehuoneen. Topi yrittää nuolla ja järsiä peräpäätään. Jospa lääkkeet vaikuttavat nopeasti, yleensähän niin tapahtuu.

4 kommenttia:

 1. Kiva että Mörkö on parempi. Topille rapsutuksia. Toivon, että lääkkeet tepsivät nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Topikin on jo parempi. Ehkä ei tarvitse vielä kaivaa kuoppaa, vaikka tauti vaikuttaakin pelottavalta. Myös Topin mieli on virkeä.

  VastaaPoista
 3. Hyvä!

  Kyllä näiden karvavuppeloiden kanssa saa huolestua monta kertaa. Tuoreessa muistissani on Lystin elokuu, kun se pystyi vuputtamaan vain riisiä ja näytti nälkiintyvän pystyyn.

  VastaaPoista
 4. Ei voi kuin toivoa hyviä vointeja ja kauniinkuulaita päiviä kaikille!

  VastaaPoista