torstai 11. lokakuuta 2012

Kyllä kelpaa!

Joan halli on treenikunnossa, ja lauantaina siellä on ensimmäiset kisat. Talvikauden ryhmät alkoivat pyöriä. Topillakin on oma treenipaikka. Eilen Topsukka luovutti paikkansa Viirulle, ettei Viipottimen treenitauosta tulisi ihan kohtuuttoman pitkä. Torstain harkkoihin emme tällä viikolla pääse.

Topin ryhmässä ei ole kouluttajaa, ja koirakot ovat kolmosluokkalaisia. Eilen kuitenkin sekoitimme ryhmät niin, että me möllit olimme omalla kentänpuoliskollamme. Halliin mahtuu siis kaksi ryhmää treenaamaan yhtaikaa. Meitä oli vain kolme, joten aikaa riitti jokaiselleyllin kyllin.

Viirun kanssa vedettiin hyppy-putkivauhtirallia sen minkä kerkesin. Vähän takaakiertoja, valsseja ja saksalainen. Renkaassa palattiin taas taaksepäin siihen, että lelua piti näyttää renkaan läpi. Viiru selvästikin tietää tai ainakin aavistelee vahvasti: se ei enää tullut renkaan ali vaan pari kertaa pysähtyi juuri renkaan eteen. Ehkä edistystä on sekin, että ViipoVaapo tietää, mitä ei pidä tehdä. Kaisa ja Anneli totesivat, että Viirusta tulee hieno koira - tai se on hieno koira.

Hieno oli hallikin. Mukava oli kuunnella sateen ropinaa sisällä valoisassa hallissa. Kyllä nyt kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti