maanantai 15. lokakuuta 2012

Överiksi?

Susu juhlisti JoAn hallin ensimmäisiä kisoja nappaamalla kauan tuloillaan olleen sertin ja siirron kolmosluokaan. Onnea, Sirkku ja Susu! Viirulla oli mukavaa, kun "isosisko" tuli käymään, ja juoksemaan ja leikkimään. 


Koko viikon treenit vedettiin sitten yhtenä päivänä: sunnuntain ohjelmassa oli 2 x haku, esine, 2 x toko.  Aloitettiin puoliltapäivin tollerien hakuharkoilla Nuuskun ja Rapsun sekä Zorron ja Elenan kanssa. Viirulla oli kaksi puolipakoa ja haukkumista. Topilla oli kaksi pimeää ukkoa (anteeksi, Heidi ja Riitta) ja normaalit irtorullat. Ei moitittavaa!

Viiru demosi esineruudun alkeita eli esinejanaa. Vipstaaki haki viemäni käsineen vauhdilla. Koskahan pitämisen voi siirtää kodinhoitohuoneessa istumisesta muuallekin? Topin esineinä olivat pesukukkanen (ennen kuin Rapsu tuhosi sen) ja pieni muovinen laastarirasia. Rasia tuli perille ehjänä, ihme ja kumma. Muutenkin Topskukkanen toimi kummallisen järkevästi.

Ehdimme vielä kiertää pienen lenkin Nuuskun ja Rapsun kanssa ennen kuin lähdimme treenaamaan josepalaisten kanssa. Miimi oli merkinnyt kivan alueen kauniiseen metsään, jossa oli vielä jäljellä puolukoita ja mustikoitakin.  Viirulle laitettiin tännekin vain kaksi ukkoa. Ensimmäinen oli vasemmassa etukulmassa, ja sinne Viiru sinkosi suoraan. Haukku kuului hyvin. Toisen ukon sijaintia ei kukaan ollut huomannut panna merkille. Tähän vaadittiin kaksi lähetystä ja yksi terävä Ei!, kun Viiru meinasi harhautua ajotielle. Hienosti jatkoi etsimistä suoraan kiellon jälkeen. Haukku raikasi hyvin.

Päivällisen jälkeen suihkaistiin JoVen tokokursille parkkihalliin. Aiheena oli maahanmeno ja liikkeestä maahanmeno. Viiru osasi tämänkin, säpäkästi, ainakin vielä. Kuten aluksi pelkäsinkin, minä pilaan liikkeet eli treenaaminen huonontaa niitä.  Pitää palata ihan alkeisiin. Opetella yhdessä. Sirkku neuvoi seuraamista imuttamalla ja käännöksiä paikallaan. Tämä Sirkun tokokoulu oli se päivän toinen tokotreeni, ja varsin opettavainen. 

Jännintä parkkihallin tokotreenissä oli ihan tokoon liittymätön juttu. Viiru vältteli kuraritilän päällä kulkemista, mutta namilla tuli metalliritilälle. Ritiläportaat olivatkin vaikeampi pala. Tarvittiin nami, lelu ja Riki-kultsun esimerkki. Mutta portaatkin mentiin lopuksi useampaan kertaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti