sunnuntai 9. syyskuuta 2012

... And then there were three...

Viikon verran on nyt elelty ilman Susua. Viiru tarvitsisi leikkikavereita (saa ilmoittautua!), Mörkö on liian pieni ja sairas Viirun rajuihin leikkeihin. Topi vain möllöttää.

Treenaaminen on jäänyt melko vähiin, kun torstain agilitykin peruuntui kouluttajan sairastumisen vuoksi. Minäkin olin flunssassa. Lenkillä on käyty, kisaturisteina hengailtu. JoAn Koiraurheilukeskuksessa pidettiin ensimmäiset kisat, ulkokentällä. Perjantaina, kun kävimme järjestelyjä suunnittelemassa, Viiru sai kunnolla pöllyttää Late-colliepojan rintakarvoja. Late ei vähästä lannistunut. Tämän jälkeen käytiin vielä lenkillä lammikoissa ja alkavassa sateessa Nuuskun ja Rapsun kanssa.

Sunnuntaina ajattelimme lähteä Patvinsuolle, mutta emme jaksaneet ajaa niin kauas, joten menimme Kalliojärvelle. Olinkin pitkään kinunnut Kalliojärven kierrokselle. Siellä oli kuin etelässä, nin paljon kanssakulkijoita. Mörkön jätimme kotiin, ettei se tikahtuisi vetämiseen tai putoaisi kalliolta.

Juomatauko

Varokaa Ice Age -oravaa!
Jokaisessa reissussa on kohokohta, ja tämän reissun huippuhetki karvanassuille on tässä. Laavulla makkaraa paistanut lapsiperhe ei jaksanut kaikkea ja antoi koirille jaettavaksi makkaran. Lopulta pötkylä jäähtyi syöntilämpöiseksi.

4 kommenttia:

 1. Osuittepa johonkin ihme ruuhkaan, koska myö on oltu Kalliojärvellä aina keskenämme. Mutta ehkä Topista ja Viirusta ruuhka oli hyvä, niin sai lämpöistä evästä :)

  VastaaPoista
 2. Ehkä tänään oli ainoa aurinkoinen viikonloppuaamu aikoihin... Kaikenikäisiä ihmisiä kulki edessä ja takana, ja nuotiopaikalle taisi olla jonoakin. Topi ja Viiru tykkäsivät kulkijoista, ja tietysti näiden eväistä:)

  VastaaPoista
 3. Elena on aina vailla leikkikaveria, ilmoittaudumme siis!

  VastaaPoista
 4. Riitta, kiva! Ollaan yhteyksissä. Joudun lähtemään Etelä-Suomeen huomenna, mutta sen jälkeen tavataan:)

  VastaaPoista