maanantai 17. syyskuuta 2012

Riders on the storm

Tänään oli kyllä viimeiset iltahakuharkat. Kun lopetimme, oli jo lähes pimeää. Hieno syksyinen ilma, joka enteili myrskyä: kova tuuli ja hiipivä sade. Oli ehkä ennätysmäärä koiria. Kaikki ryhmäläiset Dana, Hinni, Figo, Viia, Moto ja Viiru olivat mukana. Lisäksi oli kaksi seniorikuokkijaa Unski ja Topi.

Tulimme harkkoihin myöhässä suoraan Topin lääkäristä. Topi on vaikuttanut terveeltä, ja kakkaaminen on sujunut normaalisti. Topi on ainakin viikon ajan jo syönyt tavallista ruokaa, joko lihaa ja vihannesmössöä tai papanoita. Kävimme ostamassa papanoiksi ANF kanaa ja riisiä. Ruuan kanssa Topi on nauttinut teelusikallisen psyllium-jauhetta. Lääkäri totesi, että vaikka peräsuoli ei tuntunut aivan normaalilta, kortisoni tuntuu auttavan. Koska en kuitenkaan halua syöttää Topille kortisonia jatkuvasti, päätimme tarkkailla tilannetta. Pitkäkestoinen kortisonipiikki vaikuttaa vielä jonkin aikaa. En tiedä, onko tämä hyvä vai huono uutinen, yllätys ei ainakaan.

Hakuharkoissa Topi ei ollut köyhä eikä ainakaan kipeä. Oli jo hyvin hämärää, kun Essi treenien lopuksi meni Topille kahdeksi siirtyväksi ukoksi melko lähelle keskilinjaa (eksymisvaara!) tuulen puolelle. Voi että sitä tollerihuutoa ja varastamisyrityksiä. Näin meidän Topi patoaa! Vaikka into tulvi yli, sitä riitti myös pistoihin ja ilmaisuihin, jotka menivät itse asiassa tosi hienosti:)

Juoksut eikä muukaan haitannut Viirun tekemistä. Nyt muistimme avata äänen oikein huolellisesti, ja sitten möykästä ei meinannutkaan tulla loppua. Mikä mukavaa, Viiru haukkui myös ukoille. Kahdella ekalla ukolla palkkana oli nakkirasia ja kolmannella pehmolelu ja lussupallo. Kaikki käy.

Miten voi kumpikin olla niin hieno koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti