perjantai 6. heinäkuuta 2012

Päivälläkin hereillä

Muutakin on puuhattu kuin yömejää. Keskiviikkona vepessä oli aurinkoinen helle; vedessä oli tosin hieman sinilevää kuten aiempina vuosina tähän aikaan. Topi hinasi omaa venettä, mikä meni jo hienosti (kiitos Helin vinkkien), ja vei veneeseen poijua. Vientimatka oli lyhyt; koira tiesi, että palkka on rannalla. Sirkku oli veneessä vastaanottamassa. Topsukka lähti kummallakin kerralla erinomaisesti, mutta ekalla kerralla olin antanut poijun huonosti, ja poiju pitkine naruinen sotkeutui Topin jalkoihin. Kahlasin korjaamaan, ja Topi lähti uimaan. Heitin palkan veteen paluumatkalla noukittavaksi.

Koska aikaa jäi, hain myös Viirun uimaan. Viiru lähti tosi huonosti hakemaan köyttä veneestä. Syytän suoraan Viirun silmiin paistanutta aurinkoa. Sunnuntaina näemme, oliko tämä oikea selitys.

Torstaina oli Viirun agility ensimmäistä kertaa Pärnävaaralla, JoAn uuden hallin pihalla. Kun olimme kantaneet esteet, olin jo ihan hikinen ja poikki. Kuuma tuli Viirullekin. Teimme pikkurataa, jossa harjoiteltiin pakkovalssia. Namilla hidastaen sujui, samoin kuin Viirun kääntämiseen tarvittu puolivalssikin. Itsenäisenä tehtiin maksirengasta. Viirua ei voi vielä kutsua (medi)hypyn takaa, vaan pitää itse sijoittua renkaan ja hypyn väliin.

Perjantaina aamupäivällä kun nousin sängystä, mietin mitä jaloilleni on tapahtunut. Ai niin, se eilinen mejä! Illalla sentään jaksoimme lähteä uimaan ja Elenaa ihastelemaan. Riitan blogin kuvissa näkyy Viirukin. Kotipihalla Sirkku auttoi treenaamaan kujakeppejä ja keinua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti