maanantai 30. heinäkuuta 2012

Lääkärissä

Terveeltähän tuo näyttää


Sydänkesän puolikuntoiset menivät maanantaina lääkäriin. Kesän kuumin päivä (30 astetta) kului puhelimessa vapaita eläinlääkäriaikoja etsien ja lopulta Tohtori Kontun vastaanotolla.

Viirusta lääkäri totesi, että jalka oli parantunut spontaanisti. Martina juoksutti Viirua pihalla ja totesi, että Viiru ei enää onnu. Viipo ei myöskään aristanut jalkaa eikä mitään normaalista poikkeavaa varpaassa tuntunut. Saa elää ihan normaalisti.

Topilla oli sama epäseksikäs vaiva kuin alkuvuodesta. Ukkelilla on haavauma peräsuolessa, ja tulehdus tekee kakkaamisesta tikistelyä. Topi sai kortisoni- ja antibioottipiikit sekä antibioottikuurin. Lisäksi pääsen taas - meidän kummankin iloksi - suorittamaan Topille pyllynhoitotoimia aamuin illoin: pesu ja rektaalivoide. Topi kyllä suhtautuu näihin toimiin ihmeen lauhkeasti, jopa suopeasti. Topsukalla on erikoisuus: harvinaisen poimuinen peräsuoli. Onhan sekin jotain;) Martina suositteli kokeilemaan myös kuitupitoista dieettiruokaa, jota käymme hakemassa pienen pussin parin päivän päästä. Jos tämä ruoka auttaa, sitä kannattaa kuulemma syödä koko loppuikä.

En vielä luovu omastakaan hypoteesistani, jonka mukaan loma ja epäsäännöllinen elämä ovat osasyitä Topin vaivaan. Edellinen sairastuminen oli joululomalla, nyt kesälomalla.

Pojat nauttivat kuitenkin kesästä.
Topi oli Martinan mielestä kuivakka, ja totta tosiaan: paino oli pudonnut parilla-kolmella kilolla 22,5 kiloon. Tässä iässä lihaksetkin kuulemma alkavat surkastua.

Ei siis mitään dramaattista:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti