perjantai 13. huhtikuuta 2012

Perjantai-illan OPM

Miten voi itseään paremmin ilmaista perjantai-iltana kuin kahlaamalla kurassa  ilmaisutreeneissä? No, ei mitenkään. Ja Oma Piilo Mukana!

Kun kysyin Riikalta, saako Josepan ilmaisuhässäkkään tulla aivan aloittelija, jolla nouto on hakusessa, Riikka vastasi, että pitää miettiä, opettaako ilmaisun kokonaisuutena vai takaperin ketjuttaen. Tästä huomasin, että olin päätynyt rullailmaisuun. Ja päätin samalla takaperinketjuttaa.

Viiru ensimmäisessä treenissään teki siis rullailmaisun viimeistä ketjua eli meni näytölle syömään herkkuja. Mikäs sen hauskempaa! Maalimiehiä oli kolme. Täytyy treenata noutoa ennen seuraavaa yhteisharjoitusta, johon menemme viikon kuluttua. Olisiko seuraava palikka rullan tuominen ukolta minulle? Ja sitten näytölle.

Topsukainen on opetellut ilmaisun kokonaisuutena, vähän sinne päin, epäsystemaattisesti, ilman suunnitelmaa jne. Mutta kyllä se osaa! Lopuksi hyväntahtoiset ihmiset Mari ja Essi ukkoilivat Topille, joka yllätti rauhallisella mutta innokkaalla oppikirjasuorituksella. Sitten kaikki syottelivät kuurolle leppoisalle vanhukselle kourakaupalla nakkeja ja muita herkkuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti