sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mutapainin ystävät

Lauantaina jatkettiin raviradan parkkiksella ilmaisutreeneissä edellisiltaiseen tyyliin. Viirulla oli sama setti: "rullan" (köysilelun tai patukan) hakeminen kolmelta maalimieheltä minulle ja sitten leikkiä "rullalla". Taas meni mainiosti. Viipukka lähti vauhdilla ukolle, otti lelun ja riensi kohti minua - ja tuli ihan perille asti. Minna keksi kierrättää lelun ja Viirun itsensä ympäri. Tästä tuli hyvä vauhti eikä muuta hetsausta tarvittu.  Toivottavasti vielä järjestetään ilmaisun kimppatreenejä ennen maastoon menoa. Seuraavilla kerroilla voisi "apuja" häivyttää pois: pitäisi siirtyä hyppelehtivästä pelleilystä kohti jäyhää pk-suolapatsasmoodia. Vielä en ehkä tee koko ketjua, vaan vahvistan rullan hakua.

Kokeneemmille koirille oli piiloksi kevythäkki, johon minä sullouduin ukoksi. Eipä tarvinnut olla lenkkeilijoiden ihmettelevien ja säälivien katseiden kohteena kuralammikossa kököttämässä kädessä ihme oranssi pötkylä. Viirukin kävi häkkiä ihmettelemässä. Ylipuhuin Minnan (mikä oli helppoa) kömpimään häkkiin Topin löydettäväksi ja ilmaistavaksi. Topi tärkeänä hoiti homman. Vein myös Topille haettavaksi namirasian kentän toiseen reunaan. Siinä oli eläkeläisen vireydenylläpitotuokio.

Ennen kotiinlähtöä mutapainin ystävät Kiri, Valo ja Viiru heittivät pienet rallit kuraisella parkkipaikalla Topin katsellessa vierestä.

Iltalenkille lähti Mörkökin ekaa kertaa viikkoon. Ukkelit ovat kyllä välillä raivostuttavia perässävedettäviä. Lisäksi Topin pitää joka kulmassa ilmoittaa, että EI AINAKAAN SINNE! Samaan paikkaan päätyi koko joukkue lopulta kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. Muista laittaa myös kuvatodisteita! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ajattelin ihan samaa. Mutta kun ammattitaitoinen kuvaaja puuttuu.

    VastaaPoista