keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Itsenäistymisen kynnyksellä

Nyt on aika itsenäistyä koiraharrastajana, myös treeniblogin pitäjänä. Tässä blogissa kerrotaan Topin touhuista, Viirun viipotuksista - ja ehkä myös Mörkön metkuista. Koirien esittelyt ovat vielä luettavissa "emoblogissa" http://blog.hulleri.net/.

Itsenäistyminen oli helpointa aloittaa blogista. Vaikeammat asiat ovat vielä edessä: kynsien leikkuu, harjaaminen, raakaruokinta, toko ja naksutinkoulutus.

Tänään ilmoitin Viirun ja Topin moniin kevään ja kesän treeneihin ja koiratapahtumiin. Topilla tosin on usein varauksena ikä ja kuurous, Virulla ikä ja opetellut (tai vielä opettelemattomat) taidot. Katsotaan, mihin päädytään:)

Muita säännöllisiä treenejä kuin agility ei koirilla tässä vaiheessa kevättä olekaan, tai Topilla ei mitään. Agilityssä on alkanut "kesäkausi". Viirulla on torstaisin uusi  treeniryhmä, jossa on mukavien treenikavereiden lisäksi kaksi muutakin luksusominaisuutta: kaikki ovat möllejä, ja meillä on kouluttaja! Topin kanssa käymme treenaamasa itsenäisesti - tai pitäisikö sittenkin hakea treenipaikkaa...

2 kommenttia: