perjantai 6. lokakuuta 2017

Treenipaltsuja

Valmistaudumme talveen. Olen keskittänyt harrastamista Joaan, ettei viime vuoden kaltainen treeni- ja talkoouupumus iskisi (sellainen oli viime vuonna vaikka Viiru oli äitiyslomalla pitkään). Tällä viikolla oli Naksuttajat-tokoryhmän palaveri, samoin torstain agilityryhmän palaveri. Kummassakin on kumpikin koira, mutta agilityssa ajattelin keskittyä enemmän Pikiin ja tokossa Viiruun, mikäli ryhmän luonne vain soveltuu. Maltan tuskin odottaa!

Lokakuun lopussa alkaa myös lauantain tokovuoro Kontiorannan hallissa. Siitäkin palaveroitiin Facebookissa. Ihmeellistä, en tunne etukäteen kaikkia ryhmäläisiä. Jännää.

Tiistaina Josepan vuorolla käytiin Kulhon kentällä. Viiru ei enää(?) sekoita jääviä, välillä se teki sitäkin. Hyppyä ei ollut, ei myöskään ampumista. Viirun A-este meni hieman avustettuna kumpaankin suuntaan. Saimme paikan 14.10. kokeeseen. Mitä pitää vielä treenata?

Sitten piti vielä sotkea tarjoutumalla Joan hallibileisiin tokonäytökseen, johon ei lopulta ollut hirveä osallistujatunku. Tänään kokeiltiin, mitä näyttävämpiä tokoliikkeitä Viiru osaa. Ruutu ja pk-eteenmeno menevät Viirulla sekaisin - eihän se yhtään haittaisi, jos ei olisi hakukoe tulossa. Ohjattu nouto oli hieno. Tunnaria ei kokeiltu. Luoksetulon, jäävät osaa. Ehkä sinne bileisiin ilkeää mennä, jos ei vain flunssa kovin pahene. Piki osasi kepit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti