lauantai 7. lokakuuta 2017

Hallibileissä ja SM-kakkukahveilla

Joan halliin rakennettiin kesällä sisäkatto ja vesikattoa korjattiin, kivituhkapohja kunnostettiin. Ilmalämpöpumput ovat hankinnassa. Hallin remonttia ja agilityn SM-mitaleita juhlistettiin tänään hallibileillä ja kakkukahveilla. Bileissä oli mm. mätsäri, houkutusten highway, toko- ja rally-tokonäytöksiä. 

Viirun oli tarkoitus mennä näyttelemään tokoa, mutta yleisö kokeilikin mieluummin itse houkutuksia, tokoa ja rally-tokoa mätsäriesiintymisten lomassa. Parempi näin :) Ja tokihan meidänkin eukkoset kävivät läpi houkusten valtatien. Vain Viirusta on videokuvaa:


Viirulla takoo päässä ajatus: Tämä ei olekaan Highway to Heaven... Jos Viirun oli vaikea vastustaa houkutuksia, Pikiä ne ahistivat niin, että Piki Palleroinen kiersi koko houkutusten valtatien seinän puolelta. 

Joalaisille oli kahvien lisäksi knock out -agilitykisa mitalisteja vastaan. Yllättäen mitalistit voittivat. Me emme osallistuneet muuhun kuin kakunsyöntiin. Kyllä olikin Roosan loihtima kakku herkullista.

Todellinen pressueste

Pikkuisen tokostelun lisäksi pk-tottiksen pariin. Kätevä emäntä rakensi tokon avohypystä ja pressusta metrin esteen ja vielä kätevämpi emäntä suoritti hyppynoudon juuri toivotulla tavalla. Lopuksi oli eteenmenon jälkeen Viirulla pehmopossujuhlat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti