tiistai 11. heinäkuuta 2017

Patch Dolls with Patchcoats

Miten aikuinen nainen pitää hauskaa heinäkuisena sunnuntaina? kyselin sunnuntain Facebook-postauksessa... Ahtautuu itärajan traktoriin kavereiden ja koirien kanssa, huristaa yli 200 km savolaiselle raviradalle, roudaa häkkejä, kylmälaukkuja, tavaroita isolta parkkipaikalta isolle kehäalueelle, käy sennnuradalla toteamassa, että tässäkään lajissa ei ole pohjatöitä tehnyt kunnolla, nielee harmituksen, pukeutuu ravikeskuksen eteisessä mollamaijaksi, maalaa punaiseen naamaansa punaposket, hikoilee peruukissa, polttaa nahkansa, juoksentelee koiransa kanssa esteiden lomassa viestinä muiden joukkuelaisten kanssa, selittää tohkeissaan, mitä radalla tapahtui, vaikkei ketään kiinnosta... Oliko hauskaa? No, kyllä ihan mahtavan hauskaa :) Kiitos, kamut!


Iloiset mollamaijat ja tilkkuturkit (kuva: Melissa Markki)
Agirotu oheiskilpailuineen oli MAH:n järjestämänä Mikkelin raviradalla. Ihan mahdottoman hyvin järjestetyt kisat kaikin puolin, ja kaikki talkoolaiset niin aurinkoisia! Kuten sääkin.

Aamupäivällä oli Finnish Agility Open -seniorikisa, jonka tuomaroi Vittorio Papavero Italiasta. Rata ei ollut ollenkaan niin vaikea kuin viimevuotisen ulkomaan vahvistuksen kiemurakuviot.  Muuten oli ehkä deja vu -tunnelmat: Viiru loikkasi A:n kontaktilta, hämmennyin enkä ehtinyt puolenvaihtoon putken ja takaakiertohypyn väliin.
Kontaktivirhe ja varkaus eivät näy videolla; siihen asti rata sujui ihan siedettävästi.Kisoissa oli paljon kuvaajia, ja meistäkin on muutama otos.

Kuva: Pekka Ojaranta

Jee, katsokaa, kun aussie kohta loikkaa! (Kuva: Pekka Ojaranta)

Hanna ideoi meille Patchcoat-teemaiset asut, ja Patch Dolls osallistui pukukulkueeseenkin.

Kuva: Marianne Heiskanen

Viestiin lähdimme viimeisenä joukkueena kuin parhaiksi rankatut konsanaan. Viirun kanssä vältimme kontakti- ja muutkin virheet ja lönkyttelimme nollalla maaliin. Muutenkin meni hyvin ja hauskaa oli, kuten videolta näkyy. Katsokaapa Susun kontakteja ja verratkaa Viirun kontakteihin. Kuka on tehnyt pohjatyöt kunnolla ja kuka ei?Sijoituimme viimevuotiseen tapaan puolen välin paremmalle puolelle (17./39). Sääli, jos tämä oli viimeinen Agirotu. Humputteluaksa hyvässä seurassa on ihan parasta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti