perjantai 14. heinäkuuta 2017

Juoksuiset sisäköt

Mökiltä palattiin rokkihotellin pitoon. Mutta kuka uskaltaa tulla tuollaisen palveluskunnan huomaan? Näyttää Psykolta tai vähintään Hohdolta. Perinteinen tunnuslause: Täällä ei pidä hauskaa muut kuin me! näyttää patevän tänäkin vuonna.

Bird Bay Bed and Breakfastin sisäköt valmistavat huoneita.
Olen suunnitellut treenaavani Viirun kanssa pk-tottiksen eteenmenoa aina kun ohitetaan sopiva kenttä. Enää ei ole vain suunnitelman asteella. Enon urheilukentällä olikin huikeat puitteet. Ensimmäisellä kerralla Viiru ennakoi maahanmenon, vaikka se tiesi lempilelun odottavan kentän päässä. Kaksi seuraavaa olivatkin huippuhienoja.

Viiru kiitää lelun kanssa.
Sama tehtiin Minnan kanssa Kulhon kentällä tänään. Useita toistoja tarvitaan - ja välillä pitää pysäyttääkin (mutta harvoin).

Tänään Viiru myös teki pitkän seuraamisen välipalkoilla Pennin paikkamakuun "häiriönä". Se meni hienosti, samoin kuin eestakaiset hypyt Minnan pressuesteen yli. Toista kertaa olivat käytössä ponnarit, kolme kummallakin puolella (9 askelta, 6 ja 6). Viiru hyppäsi hyvin ja mielellään, metristäkin. Parin kerran jälkeen voisi ottaa noutoesineen mukaan. A-esteen yli Viiru nouti patukan.

Viirulta alkaa vihdoin irrota pohjavilla, ja uusi hara irrottaa sitä hyvin. Jospa hylkeestä kuoriutuisi hiljalleen koira. Pikillä on juoksu ja tärppipäivät meneillään. Hajusta päätellen Viirullakin on juoksu alkamassa. Siinäpä on tipoissa ja tuoksuissa festarivierailla kestäminen, saa nähdä tulevatko ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti