torstai 6. heinäkuuta 2017

Ihan ulkona, pihalla ja lomalla

Neljä vuotta sitten piti Viiru "trimmata" kaljukankkuseksi, kun pohjavilla ei irronnut ja huopaantui. Innokkaan uimarin turkki ei kuivunut millään. Viime vuodet on pärjätty ahkeralla kampaamisella - pohjavilla on irronnut. Nyt ovat taas karvat niin tiukassa, että piti turvautua kampaa järeämpiin työkaluihin. Surakan Katjalla oli onneksi pohjavillaa irrottava hara, joten turkkia ei tarvinnut ajella. Tilasin saman tien Coat Kingin itsellekin. 


Kaljukankkunen heinäkuussa neljä vuotta sitten

Viirulla oli ihan huippuaamupäivä. Sai makoilla trimmauspöydällä viileässä kesäsäässä ja tarkkailla pihan lapsia ja kissoja, kun Katja kampasi ja Satu rapsutteli ja syötteli nameja. 

Viiru on myös kamalan pulska. Miten toinen koira syö kaksinkertaisen annoksen ja on luuta, nahkaa ja lihasta, kun taas toinen on vajaalla puolikkaalla annoksella pörhökarvainen päärynänmuotoinen hylje?


Ihana kesäilta

Lomailun lomassa on ihan vähän treenattu (mutta ei suinkaan pk-tottista...). Eilen käytiin vielä virittelemässä Agirotua varten Open Class -radalla, mutta se oli sekä Pikille (joka ei edes osallistu) että Viirulle treeni, joka olisi saanut jäädä tekemättä.

Viirun kanssa hinkattiin vaikeaa aloitusta ja hankalaa kepeille vientiä - turhaa tässä vaiheessa. Mutta eipä siitä haittaakaan ollut. Unohdin kyllä Viirun tontti - Sadun tontti -ajattelun, ja syytin kaikesta itseäni.


Äiti ja lapsi viime lauantain aksassa (kuva: Tiina Hiltunen)


Pikillä alkoi juoksu ja hallissa oli kattoremontti käynnissä - lauantaina alkanut keppitaantuma jatkui. Kummallakin kerralla oli liikaa häiriöitä.

Ihana kesäaamu häikäisee

Treenipurskahdus jatkui vielä illan hakutreeneillä. Tyhjä - palkkaava löytö - tyhjä - kokeenomainen löytö - palkkaava löytö - tyhjä -palkkaava löytö. Hienosti meni, vaikka suolta löytäminen oli vaikeaa. Nyt joka treenissä vaihtelevia kokeenomaisia.

Saunan eteisessä vedetään hirsiä.


Ihmeen paljon nuo elukat väsyvät mökillä, vaikkei mitään erityistä tehdäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti