perjantai 21. huhtikuuta 2017

Rengas

Viiru ei loukkaantunut rengaskolarissaan. Omat havainnot, 4/6-eläinlääkärin tutkimus ja fyssarikäynti kertovat näin. Jälkimmäisen perusteella Viiru oli melkein paremmassa kunnossa kuin yleensä. Selässä ei ollut jumeja. Oikeassa (törmäyspuolen) lavassa sen sijaan oli tuntumaa, mutta ei pahempaa. Mennään vielä ensi viikolla käymään.

Lihaksiakin oli. Turkki sen kun kasvaa kesäksi. Ja kirkkaat silmät ovat tosiaan palanneet. Mietin, vaikuttaako toipumisen/palautumisen lisäksi ruokakin. Kotona Viiru syö lihaa ja vihanneksia, viikonloppuisin Susun super premium -nappuloita. Näinköhän Canagan on oikeasti tehty vapaana juoksennelleiden kanojen tai pienen maalaisriistan lihasta?

Kuva: Juha Saastamoinen

Heli neuvoi kokeilemaan rengasta, ja sen perusteella päättämään, lähdemmekö sunnuntain kisoihin (joihin on kimppakyytiläinen). Viikko on lepäilty treeneistä, mutta tänään kokeiltiin: rengas ei pelottanut Viirua yhtään tai herättänyt mitään muitakaan erityisiä tunteita. Pikkuisen kokeilin kaartamista, mutta jätetään itsenäisen suorittamisen harjoittelu eri kertaan. Viime kesän kuvastakin näkyy, että Viiru kaartaa suuntaani. Helmikuussa ACEn kisoissa, kun renkaan jälkeen oli kaarros vasemmalle, Viiru hyppäsi renkaan ja kehikon välistä.

Tänään Pikikin osasi renkaan ja myös kepit pitkän tauon jälkeen. Ja koko viikon Piki on saanut treeneissä loistaa yksin Viirun lomaillessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti