lauantai 31. joulukuuta 2016

Paluu tulevaisuuteen

Nyt on helppo tehdä tavoitepäivitys. Ei tarvitse kuin kopioida viimevuotinen ja vaihtaa kutonen seiskaksi.

Mitä vuonna 2016?

Vuonna 2016 ei tapahtunut koerintamalla oikein mitään. Viirun suhteen syytämme työkuvioitani, muita ihmisten kuvioita ja Viirun juoksu- ja tiineysaikataulua. Sopivan hakukokeen aikaikkuna jäi liian pieneksi, ja juutuimme karmeihin. Tokoa ei treenattu oikein eikä riittävästi voittajaluokkaa ajatellen. Agilitytavoitteista saavutettiin ainakin se, että ei tehty yliaikanollia. SM-nollat jäivät tuplaa vaille. Hauskin aksatapahtuma oli Agirotu, johon saimme kun saimmekin Toimii kuin Unelma -joukkueen kasaan. Ja toimimme kuin unelma :)

Purin turhautumisen haku- ja mejä-kokeeseen mahtumattomuudesta ilmoittamalla kummankin koiran lähihallin rally-tokokokeeseen lähes kylmiltään, ja siellä liikuttava luottopakki seuraili ihan kelvon tuloksen. 

Viiru synnytti kahdeksan pentua 23.10., ja siitä meni moneen perheeseen mieluinen joululahja. Maailma tarvitsee enemmän viiruja!

Pikin kyynärä kuvattiin uudelleen, ja ykkösenähän se pysyi. Lääkärien kommentteihin ja omaan harkintaani nojautuen aloitimme kuitenkin agilityn uudelleen. Ja Piksu-aksa on maailman parasta! Pk-lajit hylkäsin, ja ajoimme verijälkeä. Yksi sopiva mejä-koe löytyi syksyllä, mutta siihen emme mahtuneet. Tokoa ei Pikinkään kanssa treenattu oikein eikä riittävästi. Vepen alkeita kokeiltiin, mutta siihen lajiin Piksu on liian pidättyväinen. Paimentamassa Piki kävi muutaman kerran. Sijoitussopimus purettiin.  

Mitä vuonna 2017?

Voimme asettaa samanlaisia tavoitteita kuin vuosi sitten. Edistymme edelleenkin hitaasti mutta epävarmasti.

Viirun tavoitteet:
  • agility: mahdollisimman sujuva yhdessä juoksentelu, Viirun kääntymisen parantaminen, ei yliaikanollia!
  • toko: VOI1 
  • pk-haku: HK2, tottiksesta vähintään 85 pistettä

Pikin tavoitteet:
  • toko: ALO1 ja AVO1
  • jäljestys: kahdessa mejä-kokeessa käynti
  • agilityssa kisaamisen aloitus; tätä koiraa en opeta hitaaksi!

Palataanpa todellisuuteen. Emännällä on erilainen työ, joka vaatii matkustamista. Susu asustelee meillä helmikuusta kesäkuuhun. Pikin kisahermoista ei ole minkäänlaista käsitystä... Jospa toivottaisiin terveyttä ja sopua sekä sitä, että ehdittäisiin ulkoilla riittävästi ja hieman puuhaillakin.  
Joka vuosi sanon lopuksi samat sanat. Tämä on jo viisivuotinen perinne.
  •     tärkeintä on tehdä sitä mikä on tärkeää

  •     tehdään yhdessä

  •     sitä saa mitä tilaa

  •     on vain kaksi tapaa… oikea ja väärä.
Oikeastaan toivon vain terveyttä kaikille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti