torstai 29. joulukuuta 2016

Käytiin vähän treenaamassa jotain pientä

Kun nyt kerran auton joutuu kaivamaan lumesta ja lämmittämään, niin samalla voisi käydä hallilla vähän treenaamassa ihan issekseen jotain pientä. Kun lomalaisen idealamppu syttyi, kello oli viisitoista yli yksitoista. Tuumasta toimeen...

Puoli kahdeltatoista aloin haalia treenitarpeita ja -namuja kasaan. Ennen kahtatoista lähdettiin rautatieaseman kautta hallille. Lämppälenkki, vessassakäynti, kenkien ym. vaihto, esteiden roudaus, ohjurit keppeihin, puomin pala pöydän päälle. Hallissa oli melkein Pikin edellisillan treenien rata, ja sitähän piti kokeilla kummankin kanssa. Olihan se Viirun kanssa hieman helpompi ;)

Kumpikin koira teki kaksi settiä. Viiru: rataa, hidastusta ja kokoamista hypylle, kääntymistä, tunnaria, peruuttamista, kaukoja. Piki: rataa, hidastamista ja kokoamista hypylle, kääntymistä, keppejä, puomin ylös- ja alasmenoa.

Iloinen treenaaja
Jäähkälenkki, kotimatka, tavaroiden roudaus takaisin sisään ja paikoilleen, koirien ja lelujen pesu. Ja kello oli 15.15.

Se oli eilen, ja tänään sama uudelleen hieman eri ohjelmalla ja hyvässä seurassa. Yllätyksenä ja lisäbonuksena olivat Arran, Petjan ja Luxin pentutreffit, jonne pääsin hetkeksi kuokkimaan. Pikin kanssa treenatessa avustaja on tosi hyödyllinen, ja erityisesti Anneli, jonka pelkästä olemassaolosta Piki palkkautuu. Kepeillä oli niin hieno aloitusten hakeminen ja vauhti, että keppejä voisi lisätä kuudesta ja/tai ohjureita alkaa häivyttää.

Ollaan me muinakin päivinä treenattu, mutta eilinen oli kyllä huvittavin "pikku treeni".

Susukin on täällä joulun ajan vietossa, ja tyttösten yhteiselo on sujunut sopuisasti. Nyt Susu potee hammastaan, ja muutenkin taitaa olla paha olo kipulääkkeestä. Toivottavasti helpottaa pian. Hampaan poisto on maanantaina.

Aatonaattona Viirulla kävi mieluisia vieraita, Miimi ja Petja-poika. Viiru alkoi heti opettaa jälkikasvua hyville tavoille ja kertoi mitä keittiössä tehdään... Aatonaattona keittiössä tehtiin rosollia, mutta kyllä sitäkin kannattaa kerjätä.Pieni kyläilijä


Oisko täällä vielä syötävää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti