tiistai 8. maaliskuuta 2016

Rääkkyläläisiä

Mentiin Sirkun kanssa ajoissa hallille ja rakennettiin illan treenirata. Toivottavasti meni suht sinnepäin ;) Jos tuli huono, otan täyden vastuun.

Mukavasti radassa oli taas vaikeampia ja helpompia paikkoja - ja sitten niitä parhaita, jotka jäivät kismittämään. Kismityspaikat olivat niitä japanilaispaikkoja, jotka olivatkin treenin yhtenä teemana. Taisimme tehdä radan liian tiiviksi, koska 5-6-väliin oli vaikea saada kahta melkein-puolen-vaihtoa mahtumaan (tai sitten ei vain osattu) - mutta menihän se.


Rata: Heidi Hirvasoja-Korkee
Väliä 9-12 kokeilimme sekä takaa että edestä eli japanilaisilla ja puolivalsseilla. Oli kumpi hyvänsä, niin viimeinen meni kuitenkin rääkkyläläisellä VIIRU, TÄÄLLÄ! Siinä vaiheessa olin jo kaukana takana, vaikka miten olisin ottanut alussa etumatkan. Vakavasti sanoen oma liikkuminen vaatii vielä paljon treeniä kummallakin tavalla.

Toisena asiana treenasimme Viirun kanssa poispäinkääntöjä hypyille 4 ja 16.

Alku- ja loppulenkillä kahlattiin sohjossa. Kevät! Piki yrittää kiitää ja leikkiä Susun kanssa, Viiru menee väliin komentamaan, Susukin haluaisi leikkiä Pikin kanssa, mutta varminta on paimentaa tuota outoa otusta haukkumalla. Huoh!

2 kommenttia:

  1. Oih, se oli niin täydellisesti rakennettu, että yhtään estettä ei tarvinnut liikauttaa mihinkään suuntaan :)

    VastaaPoista
  2. No, se on sitten Sirkun ansiota (näin sovimme). Rata oli taas huippukiva ja opettavainen :)

    VastaaPoista