sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kaksi nollaa

Lähdettiin sittenkin kisaamaan. Perheestä löytyi matkaseuraa, ja vielä oikea asiakin Kuopiossa toimitettavaksi. Ettei tarvinnut vain parin radan takia ajella.

Eeva-Liisa Pohjasen radat olivat sujuvasti juostavia, ja nollia tuli reilusti. Meillekin melkein kolme ;) Ensimmäiseltä agilityradalta ja kolmantena olleelta hypäriltä Viiru kipitti nollat. Keskimmäisellä radalla olin pelkuri enkä lähtenyt keppien jälkeen ajoissa valssaamaan, vaan jossain puolivillaisessa persjätössä unohdin koiran selkäni taakse enkä jatkossa kerennyt tyrkätä sitä takaakiertoon. Muuten tuokin rata kulki oikein mukavasti.

Voi olla, että myöhemmin harmittaa, SM-tuplanollan kun pitää olla peräkkäisiltä radoilta. Mutta emme ehkä kuulukaan SM-kisoihin juoksutrikootyyppien kiusaksi ja bortsujen pujottelukepeiksi ;)


Olin kovin tyytyväinen, kun viime treenien huono fiilis oli tipotiessään. Viiru ei varastanut, ja meillä oli kivaa yhdessä. Panin toki merkille, että kyllä minun lähtörutiinini saisivat olla paljon selkeämmät. Ekalla radalla Viiru loikki kontakteilta melko törkeästi, toisella radalla käskytin kovasti (mutta loikki se vähän silti...). Siinäpä kotiläksyä, mutta en antanut kontaktien nyt haitata hyvää fiilistä, joka oli tämän päivän tavoitteena.

Piki lenkkeili Puijolla ja vähän muuallakin Kuopiossa. Turistilla alkoivat juoksut, joten en ottanut sitä kisoihin tuoksumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti