perjantai 4. maaliskuuta 2016

Lisää aurinkoa

Auringonpaiste jatkui minilomalla numero 2. Nyt oli teemana mökkeily ja ulkoilu. Mistähän olen saanut päähäni, että koirien pitää vähintään kerran viikossa ulkoilla vähintään kolmen tunnin yhtenäinen satsi (toki normaalit jokapäiväiset ulkoilut myös)? Mökillä touhutessa ja lenkkeillessä muutama tunti hurahtaa nopeasti. 


Parin päivän lumessa telmimisen ja kahlaamisen jälkeen kaikkia väsyttää mukavasti. Vain Piki lähti kanssani perjantaitokoon. Tavoitteena oli korjata omaa liikkumistani seuruussa hallin peilin edessä. Tunnaria vaikeutettiin niin, että ekaa kertaa otettiin muut kapulat mukaan. Oli liian vaikea, väärät kapulat olivat ainakin liian lähellä. Saatiin kuitenkin onnistuneitakin toistoja. Ja kannattaa tehdä varmaankin helppo-vaikeampi-helpompi-tyyliin. Kilpajuoksut kapulalle toimivat hyvin.


Viiru lepäili kotona, koska taas otettiin lauantaiksi peruutuspaikka agilitykoulutukseen. Saa nähdä, miten masentunut olen huomisiltana... Mutta ei voi mitään, minä tykkään epäonnistumisista ja virheistä, niitä voi miettiä ja oppia ja ehkä lopulta onnistua.

Tokon ja pikkukävelyn jälkeen Pikseli oli ihan poikki. Lenkilläkin se vain käveli perässäni rauhallisen epäpikimäisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti