lauantai 10. tammikuuta 2015

Mökkikylässä

Mökkikylässä tuulee. Kymmenen asteen pakkanen puree vähintään -25 asteen verran, kun navakka tuuli käy avoimella kentällä. Hrrr, vielä illallakin paleltaa aamun treeni.Joka kerta yhdessä mökissä oli asukki. Pari kertaa Viiru näki ukon menevän mökkiin - mutta hupsis, haju tulikin sitten ihan toisesta hökkelistä. Harjoitus tehtiin "partioimalla" niin, että koira oma-aloitteisesti etsii. Ensin Viiru ryntäsi pistolle ja odotti sitten lisäkäskyjä. Kun se muisti, että tää on se juttu, missä saa ihan itse etsiä, se riemastui.

Kuva: Arja Kettunen

Viimeisellä ukolla Viiru suorastaan rynni ja murtautui mökkiin. Tämähän voisi olla huonokin juttu, mutta minusta olisi hyvä, jos kiltti-Viiru joskus sikailisi. Haukut olivat erimittaisia ja ihan OK. Talven mittaan tehdään lisää ilmaisutreenejä, jos sää vain sallii. Huippua!

Piki osallistui lumitöiden tekemiseen kotipihalla. Lunta on satanut taas lisää, nyt sitä on jo 40 senttiä. Kukaan ei ollut aurannut eikä edes tallannut polkujamme, joten iltapäivän pitempi lenkki oli parin tunnin kahlaus. Kiristyvässä pakkasessa nautitaan siitä, että on seinät ympärillä ja katto pään päällä, lämpöä ja valoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti