lauantai 24. tammikuuta 2015

Mene edellä, kyllä se jää kantaa

Pikin agilityteeneissä oli slalomia ja välistävetoa. Hyppy tai pari saatiin menemään. Piki menee kovaa, mutta kyllä treeni olisi ollut minulle vaikea Viirunkin kanssa ;)

Muita treenejä (kotitokon lisäksi) ei viikolla sitten ollutkaan. Pakkanen paukkui ja työmatka vei reissuun. Niin paljon ei pakkasta kuitenkaan vielä ole ollut, ettei olisi voinut ulkoilla. Lämpötila on ollut lähempänä kahta- kuin kolmeakymmentä. Kimppalenkilläkin käytiin.

Ensimmäistä kertaa menimme uuteen tokoryhmään lauantaina. Otin ekalle kerralle Viirun, mutta jos vain mahdollista, Pikin kanssa käytäisiin yleensä. Kaksistaan oltiin tällä kertaa Annelin kanssa, joten tunnissa ehdittiin paljon. Noutoa: puukapulan tiiviimmän luovutusasennon hakemista niin, että olin polvillani takakenossa; sideharsotetun metallikapulan noutoa ilman luovutusta, metallikapulan au naturel pitelemistä istuen. Ruutua seisahtumiseen saakka kosketusalustalla ja lelulla - ja yksi kerta ilman mitään: oikeaan paikkaan meni :) Toisen tokoryhmän kotiläksyä: perusasennon oikea paikka: ei liian eteen, eikä vinoon eli oman palkkausasennon harjoittelua. Just tässä olen niin huippusurkea. Ahdistaa. Peruuttamisen opettelu aloitettiin seinän vieressä mutta itseäni haittaa perusasento- ja palkkausstressi. Kiertämistä harjoiteltiin kolmella törpöllä. Kiertäminen sinänsä on jotenkin siedettävää. Kuten Katja sanoi, laiskuudesta on hyötyä. Törppöön keskittymisessä on hyvin paljon toivomisen varaa. Tai Viiru keskittyy liikaa tähän isoon törppöön. Ja jos Viipolta kyselee, missä kierrä, missä, missä, se tosiaan lähtee etsimään. Ja mitä se etsii: se kipittää treenikassille ja tuo sieltä uuden lelun.

Ihana Pohjois-Karjalan talvi


Mene edellä, kyllä se jää kantaa. Koirat menivät edellä, ja kyllähän se jää kantoi. Olen pupillit pitkällä koko viikon kytännyt Omakoiraa ja sähköpostia: tulisiko lasku luustokuvauslausunnoista. Varsinkin Pikin tulokset jännittävät. Tuli harmittava puhelu eläinlääkäristä: Pikin kuvat eivät olleetkaan riittäviä. Tiistaina kuvataan vielä ainakin rintaranka. Piki pitää luultavasti rauhoittaakin uudelleen. Kyllä harmittaa ihan vietävästi sekä Pikin että omasta puolesta. Kun itse valitsen lääkärin, olen käynyt nykyään eri paikassa. Nyt on pihabongausviikonloppu. Piki osallistuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti