perjantai 3. lokakuuta 2014

Vain elämää

Perjantai-iltana hyvissä ajoin ennen kahdeksaa keski-ikäinen ulkoiluttaa koiran, avaa punaviinin ilmaantumaan, etsii nenäliinapaketin. Olen alkanut ymmärtää, että aika moni katsoo Vain elämää -ohjelmaa. Mekin katsomme nyt toista kertaa, ensimmäinen kertani oli viime perjantaina kuntoutuksessa.

Me kävimme alkuillasta myös tokoilemassa. JoAn uuden tokoryhmän ensiharkoissa olivat Viirun lisäksi vain Ruffe ja Gust. Puuhailimme toistemme häiriöinä kuin pikkulapset rinnakkaisleikissä. Viirun kanssa pitäisi hieman suunnitella voi-liikkeiden opettelua. Ensi torstaina onneksi alkaa voivoi-kurssi. Täytyy varoa, ettei metallinoudosta tule ikävää projektia, joka pahimmillaan pilaa muuten oikein iloisiksi saadut noudot. Metallikapula oli Viirusta käsittämättömän inhottava... Viikonloppu on mukava aloittaa tällaisella pikkutreenillä.

Piki joutui kököttämään autossa; taitavat olla tärppipäivät juuri meneillään tai menneet. Muita treenejä ei tällä viikolla ole Pikin juoksujen ja minun työmatkani vuoksi ollut. Vinjan kanssa on käyty lenkillä pari kertaa. Tänään hölkkääjä pujotteli laumamme läpi. Kukaan irtiolleista koirista ei rynnännyt perään - ei Pikikään, vaikka ehkä jahtaaminen oli ensimmäinen ajatus.  Paljon on ihmissosiaalisuudessa opittu, vaikkei ehkä muussa.

Eilen Pikseli kävi kimppavaa'alla, ja vähennyslaskun tulos oli 18,8 kg.

Pikin mielipide nyyhky- ja nysväämisohjelmista

8 kommenttia:

 1. Jos nessuja vielä jäi tämän päiväisen Vesku Loirin esityksen jälkeen, niin käyttöä (sniif) vois tulla kun katsot 1. kauden ohjelmistosta vaikka tämän:
  http://www.ruutu.fi/ohjelmat/vain-elamaa/jakso-7-jonnen-tulkinta-lintu-ja-lapsi-kappaleesta-saa-katri-helenan-herkalle

  tai tämän Negativen kappaleen johon K-H teki suomenkielisen tekstin:
  http://www.ruutu.fi/ohjelmat/vain-elamaa/jakso-6-katri-helenan-still-alive-kuuluukin-elossa-taas

  Kovasti kiitos treeniseurasta! Oli kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari nessua jäi vielä, joten täytyy katsoa nuo "vedot".

   Kiitos seurasta itsellesi, toko on vallan hauskaa!

   Poista
 2. Myös alle keski-ikäinen ulkoiluttaa koiransa perjantai-iltana ennen kahdeksaa :P

  VastaaPoista
 3. Höh! Oon kyllä Pikin kanssa samoilla linjoilla, mutta minäpä olenkin iätön ja ajaton ;) Perjantai-ilta on oivallinen kaupunkilaisen treeni-ilta. Mutta että nyyhkitään? Hyvän tähen teijän kanssa.

  PS. Me tullaan Piki pelastamaan siut ens perjantaina, kaapataan mukaan hallille!

  PS2. Miun piti ihan googlettaa, että milloin sitä ihminen on keski-ikäinen ja en kyllä suosittele samaa kaltaisilleni iättömille ikätovereilleni. Hyvin masentavia tuloksia, jos ajatellaan asiaa Parasta ennen -päiväyksen näkökulmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kyllä me tokoiltiin ensin!

   PS. Piki meni jo ovelle odottamaan pelastajia :)

   PS2. Löysin yhden linkin, jonka takana väitettiin, että minäkään en vielä olisi keski-ikäinen. Pah! Tässä iässä ei parane ajatella, että kyse olisi Parasta ennen -päiväyksestä vaan Parasta jälkeen tai Parasta just nyt!

   Poista
 4. En minäkään ymmärrä tuota vollottavien ihmisten tölläämistä. Viime viikon jakso oli eka ja vika jonka olen ikinä katsonut ja tulen koskaan katsomaan, mutta vain siksi että oltiin yökylässä ja olisi saattanut olla himpun verran epäkohteliasta sanoa talon emännälle, että voisiko vaihtaa kanavaa.
  Rapsuja Pikselille ja Viirumaijalle :)

  VastaaPoista
 5. Toisaalta, onhan siellä hyvää musiikkia usein. Olen katsonut jo yhteensä 2,5 jaksoa :) Kiitos rapsutuksista!

  VastaaPoista